Sigui l’època que sigui, viatjar un cap de setmana a PortAventura World sempre és un gran pla. Ara bé, no és el mateix fer-ho durant la primavera que fer-ho per Nadal o Halloween, ja que cada època és diferent i totes t’ofereixen particularitats que faran que la teva estada sigui totalment diversa.

I això és precisament el que passa ara mateix. L’estiu és una època diferent de les altres: PortAventura Park obre més hores cada dia i hi ha més varietat d’atraccions, així com espectacles que només es representen durant els mesos de més sol.

Vols esbrinar com pots aprofitar al màxim un cap de setmana d’estiu a PortAventura World? Doncs continua llegint perquè tot seguit t’ho expliquem. 😎

 

Un cap de setmana d’estiu a PortAventura World és una gran opció

Si t’agrada viure tota mena d’aventures i sentir infinitat d’emocions, visitar PortAventura World un sol dia se’t pot fer curt. El resort t’ofereix tantes possibilitats que segurament et quedaràs amb ganes de més. I és justament per això que el nostre paquet d’Hotel + Entrades té tant d’èxit, perquè és una de les millors opcions per passar un gran cap de setmana d’estiu.

 

Atraccions d’aigua: la millor manera de refrescar-te

L’estiu és sinònim de calor (fins i tot massa, de vegades) i, quan pica de valent, la millor manera de guanyar-li la partida és refrescant-te de dalt a baix. Així que, mentre vas d’una muntanya russa a l’altra a PortAventura Park, et recomanem remullar-te a les diferents atraccions d’aigua que hi ha als nostres sis mons.

En aquestes atraccions no només podràs combatre la calor i refrescar-te; també gaudiràs d’una bona dosi d’adrenalina i cridaràs «Uuaahh!».

Si vols saber més coses de totes les atraccions d’aigua de PortAventura, en aquest article t’ho expliquem. 😉

 

Xous estiuencs que converteixen l’estiu en tot un espectacle

Passar un cap de setmana a PortAventura World no només és sinònim d’adrenalina. Significa molt més. Per exemple, gaudir dels espectacles, un altre gran reclam del resort. La varietat és immensa i són una manera diferent de viure aventures.

A més de ser entretinguts, permeten gaudir d’un descans divertit. Si després de tantes emocions el cos et demana abaixar el ritme una mica, els espectacles són una bona opció per aprofitar per beure alguna cosa fresca i recuperar les forces menjant alguna cosa.

I saps el millor de tot? Que a l’estiu hi ha espectacles fins i tot a la nit. Aquí pots descobrir-los tots.

 

El Templo del Fuego: un tresor que torna aquest estiu

Aquesta atracció-espectacle torna aquest estiu i ho fa per la porta gran. Si passes un cap de setmana a PortAventura World, no et perdis aquesta experiència única a Europa.

Amb ella t’endinsaràs en la llegenda del temple de Xiuhtecuhtli, el déu asteca del foc, i formaràs part de l’expedició del doctor Paulo Pompidur. Junts, confrontareu el foc i la multitud d’efectes especials mentre cerqueu el tresor perdut.

La pregunta és la següent: sereu capaços de trobar-lo?

 

Menjar a PortAventura World: experimenta nous sabors

Amb tanta acció, emocions i adrenalina, el cos necessita recuperar-se. I, de passada, què et semblaria descobrir nous sabors?

Si et ve de gust menjar xinès, l’àrea de China és el lloc ideal. Si vols un burrito o un taco, México és la teva destinació. L’oferta gastronòmica de PortAventura World és extensa, saborosa i adaptada a cada món. N’hi ha per tots els gustos! Què prefereixes? 😋

 

Ferrari Land: la bella Itàlia més estiuenca

Si viatges un cap de setmana a PortAventura World amb el paquet d’Hotel + Entrades, tens 1 dia d’accés a Ferrari Land inclòs, perquè puguis viure una experiència única i sentir què vol dir ser un campió del Cavallino Rampante.

Passeja per la bella Itàlia, descobreix la història de la mítica escuderia italiana i sent l’adrenalina mentre puges a totes les atraccions. Al·lucinaràs, sobretot amb Red Force.

Petit spoiler: quan passis de 0 a 180 km per hora en menys de 5 segons i baixis, cridaràs «Wow!».

Si t’agraden la gastronomia italiana i les millors postres, et recomanem menjar aquí. Al Ristorante Cavallino trobaràs els millors plats i a Ice Cream Box, els millors gelats per acabar dient: «Visca il gelato!».

 

Caribe Aquatic Park: un paradís de diversió

Si veus que la calor pica fort i necessites més aigua de la que t’ofereixen les atraccions aquàtiques de PortAventura Park, sempre pots traslladar-te al Carib més divertit.

A Caribe Aquatic Park no només et refrescaràs; també podràs viure tota mena d’experiències aquàtiques: des de relaxar-te al màxim fins a sentir l’emoció que produeixen els grans tobogans.

I si, a més, et prens un suc ben fresc, un gelat o un bon granissat, t’assegurem que diràs adéu a la calor en qüestió de minuts. 😉

 

Vols passar un cap de setmana d’estiu a PortAventura World?

Com pots veure, visitar PortAventura World un cap de setmana pot convertir-se en una gran aventura. Si tu també la vols viure, aprofita el nostre paquet d’Hotel + Entrades per a PortAventura i vine a viure un cap de setmana inoblidable.

 

T’hi esperem!