Encara falten alguns dies perquè oficialment comenci l’estiu, però el bon temps ja ha arribat i tenim ganes de refrescar-nos, divertir-nos i tirar-nos a la piscina. Així que hem decidit obrir Caribe Aquatic Park. I ho fem perquè, tant tu com la resta de la família, pugueu posar-vos en #MoodAventura i que es noti que esteu tenint un bon estiu, fins i tot abans que comenci! T’expliquem tot el que has de saber per passar-t’ho genial si tens previst venir a Caribe Aquatic Park amb nens.???

A Caribe Aquatic Park, posar-se en #MoodAventura significa posar-se en #MoodCaribe

Del 4 de juny a l’11 de setembre, pots visitar Caribe Aquatic Park i viure tota mena d’emocions estiuenques. Si t’agrada el chill, aquí el trobaràs. Però si també t’agraden els moments d’adrenalina en família, posar-te en aquest mood és ideal. I és que moltes de les atraccions de Caribe Aquatic Park són per a tots els públics.

Què pots fer a Caribe Aquatic Park amb nens?

Entrar en #MoodCaribe és molt més que tirar-se a la piscina

Una de les coses de Caribe Aquatic Park que més agrada als nens són els tobogans d’aigua! Però això no és cap novetat! A Caribe Aquatic Park hi ha més de 2 km de tobogans i 50 000 m² per gaudir de grans moments en família en #MoodCaribe. Hem pensat en tots els detalls.

 

Viu una tempesta d’emocions (o més d’una)

Encara que a l’estiu faci bon temps, no vol dir que no hi hagi tempestes a PortAventura World. N’hi ha i són molt divertides.

La primera vegada que t’hi endinses, no saps ben bé què t’hi espera, però després és un no parar. Les emocions són tan fortes que voldràs sentir-les una i altra vegada. I, tot i que sembli mentida, n’hi ha per a totes les edats.

Ciclón Tropical és la tempesta perfecta per als més grans (i els petits que ja han fet l’estirada). I El Tifón és ideal per als valents de la família que s’atreveixen a viure un temporal que, sí o sí, acaba en una capbussada.

Navega per un corrent de sorpreses

Una bona part dels aventurers saben que viatjar al Carib és sinònim d’aigües cristallines i tropicals. Però el que molts no saben és que aquestes aigües estan plenes de sorpreses inesperades. I en el cas de Caribe Aquatic Park, aquestes sorpreses són molt divertides. ?

Si decideixes solcar El Río Loco, t’hi esperen cortines d’aigua, dolls, bombolles, corrents estranys i moltes més adversitats. Però, sobretot, hi viuràs un munt de moments refrescants que faran que aquesta travessia esdevingui una gran aventura.

 

Converteix-te en un pirata

Hi ha una cançó famosa que diu «la vida pirata es la vida mejor» (la vida pirata és la millor). I, de fet, és així. Si visites Caribe Aquatic Park amb nens a l’estiu, a més de no haver de treballar ni estudiar, pots viure-hi tota mena d’aventures mentre navegues i nades per aigües paradisíaques.

Que et ve de gust viure emocions fortes com ara lliscar pels tobogans més ràpids, aquí els trobaràs. Que vols llançar-te per la borda per sentir la frescor de l’aigua, aquí hi pots fer. Fins i tot hi ha un vaixell pirata on pots formar part de la tripulació més divertida dels set mars: la tripulació pirata de Sesame Street®!

 

Aborda vaixells

Cridar «A l’abordatge!» és una cosa que tots hem volgut fer en alguna ocasió i a Caribe Aquatic Park tens l’oportunitat de fer-ho. I és que, de la mateixa manera que pots unir-te a la tripulació pirata de Sesame Street®, també pots pujar al seu vaixell per gaudir de tota la diversió com un polissó.

A més, hi ha diverses atraccions amb flotadors on pots cridar aquesta frase als quatre vents quan hi pugis.

 

Experimenta com un nàufrag

Si hi ha una zona temuda pels pirates i els mariners és, sense cap mena de dubte, el Triangle de les Bermudes. Ara bé, això és perquè no han visitat El Triangle de Caribe Aquatic Park, on, si et deixes portar per les onades, és com estar en una muntanya russa aquàtica.

A més, també rebràs trets dels canons d’aigua del fort. Una cosa que agrairàs, i molt, durant els dies més calorosos de l’estiu! ?

 

Visita les construccions d’en Woody

Quan es va inaugurar Caribe Aquatic Park, en Woody va dir: «M’agradaria tenir el meu espai aquí». I com el bon picot que és, va construir la seva pròpia zona de jocs perquè tota la família s’ho passi genial.

El molt esbojarrat (és el que té ser en Woody Woodpecker) no va escatimar en diversió. Cubs, tobogans, canonades, gronxadors… Va fer-hi tot el que se li va ocórrer.

 

Gaudeix del paradís

Caribe Aquatic Park és un paradís, tant per als més petits com per a persones de qualsevol edat i en tots els sentits. Fins i tot els més petits tenen una piscina on poden relaxar-se i gaudir d’un moment més tranquil a Sésamo Beach.

A més, hi ha la Zona Indoor, on pots vigilar-los amb tranquil·litat mentre trastegen, restaurants per menjar en família i diversos punts de restauració on pots comprar-te un gelat o un granissat. Les possibilitats són infinites!

 

Un dia en #MoodCaribe és fantàstic, però més d’un dia és increïble

Com veus, visitar Caribe Aquatic Park amb nens pot ser un dels grans moments de l’estiu. Això sí, si et vols posar en aquest mood, t’animem a visitar-nos més d’un dia per viure un estiu inoblidable.

 

Compra les teves entrades

i que es noti que tindràs un bon estiu!