Delion Experience

Qui creu que per menjar només cal un sentit, mai no ha visitat Delion Experience de PortAventura World.

El seu nom neix de la fusió entre “deliciós” i “emoció”. Més que un nou concepte gastronòmic, Delion és una experiència completa on hi participen els cinc sentits.

Play video button

Com es va originar Delion Experience?

El projecte es va originar arran de la necessitat de proporcionar una experiència més d’acord amb les noves tendències i necessitats dels nostres visitants. Per aquest motiu, vam decidir introduir més productes frescs i naturals mitjançant elaboracions més senzilles (és a dir, amb menys salses i plats més lleugers) que els permetessin gaudir del gust dels productes, així com presentacions més modernes i productes de més qualitat elaborats al moment.

Un altre producte estrella que ofereix Delion és la Boulangerie, on trobaràs una gran varietat de pans i pastes cada matí. I a la nit, cada dia presentem una selecció diferent de formatges acompanyada de grans pans de pagès.

En definitiva, es tracta d’una proposta més actualitzada, fresca i natural que pretén oferir cada dia una experiència gastronòmica diferent i innovadora.

Els gustos, els colors, les textures i les aromes conviuen en aquesta proposta pensada per gaudir des de l’esmorzar fins al sopar.

Gaudeix d’una experiència gastronòmica a PortAventura World

 

MATINS PLENS D’ENERGIA

L’experiència comença amb l’àpat més important del dia: l’esmorzar. Des de fruita fresca, batuts i iogurts per als més healthy fins a creps i torrades per a qui vulgui donar-se un caprici. Un esmorzar variat perfecte per recarregar energia. Aprofita i gaudeix de tot el que t’agradi. T’espera un dia ben llarg!

 

NITS D’EMOCIÓ

No hi ha res millor per acabar un dia increïble que un sopar d’un altre món. A Delion Experience, cada nit podràs viatjar on vulguis des del teu plat!

A les Noches de PortAventura, podràs gaudir del sabors de China, México, Far West, Itàlia i Sésamo, i de tots els mons de PortAventura, gràcies a la seva gastronomia.

Gaudeix dels plats més exclusius a les Noches de Fantasía. Sushi, gambes i, fins i tot, fonts de xocolata! Una nit per fer realitat els teus desitjos.

Per últim, a les Noches de Tradición tindràs l’oportunitat de connectar amb les nostres arrels i de gaudir de la tradició mediterrània més característica. Barquetes, arrossos de tota mena i postres casolanes per sentir-s’hi com a casa.

 

VIU DELION

Les experiències no s’expliquen: es viuen. Per això, t’animem a explorar pel teu compte aquesta nova manera de gaudir de PortAventura World.  Viu l’experiència Delion allotjant-te en un dels hotels següents que hi participen:

  • Hotel PortAventura

    al famós Buffet del Port, situat a la plaça principal de l’hotel.

  • Hotel Colorado Creek

    visita el restaurant Creek View Buffet per gaudir de l’univers gastronòmic de Delion.

  • Hotel Gold River

    viu l’experiència al Grand Hall Buffet.