Ha començat el curs escolar i molts estudiants de primària i secundària han tornat a les aules disposats a assolir un nou any.

Estem segurs que serà un curs emocionant durant el qual viuran un munt d’aventures i, perquè encara sigui millor, recomanem visitar PortAventura World durant aquests mesos.

 

Excursió a PortAventura World: el pla perfecte per motivar els alumnes!

Des de fa alguns anys, PortAventura World rep milers d’escoles i instituts, i la visita al Resort es converteix en el viatge de l’any per a molts alumnes. Diversos professors ens han comentat que marcar aquesta destinació com a premi els ha servit per motivar els alumnes. A canvi del seu esforç i els seus resultats, els prometen organitzar un viatge de final de curs al Resort, on es divertiran i podran alliberar la tensió que exigeixen els estudis.

Ara bé, anar a PortAventura World amb l’escola o l’institut no és només una manera de motivar els alumnes, també és una oportunitat d’aprendre i de millorar les relacions. Com? Te n’expliquem més detalls a continuació. 😉

Una oportunitat per aprendre

A PortAventura World tot és diversió, i aprendre també ho és! Amb el programa educatiu EcoEduca, els alumnes poden complementar el temari impartit durant el període lectiu de primària i secundària amb tallers interactius de 50 minuts sobre el desenvolupament sostenible. Combinant teoria i pràctica, aquests tallers volen conscienciar i, al mateix temps, oferir eines i solucions concretes per actuar avui, amb repercussions en el futur.

A més, ens prenem molt seriosament la tematització dels nostres mons i, per això, els elements del Resort són el més fidels possible a la realitat que representen i permeten conèixer cultures llunyanes a prop de casa.

I, si això et sembla poc, les nostres atraccions prenen com a referència històries o llegendes reals, amb la qual cosa els estudiants poden descobrir mites desconeguts que no s’inclouen en el temari de classe.

 

Millora la cohesió entre els alumnes

Una classe no deixa de ser un grup i, com a tots els grups, de vegades hi ha tensions. Per això, sortir de la rutina pot ser una manera de suavitzar aquests petits conflictes que poden sorgir en el dia a dia. Els alumnes desconnecten, alliberen tensions i llimen les asprors; i on abans hi havia mala maror, ara hi ha companyonia.

De fet, diversos professors ens han comentat que alguns grups sense gaire sintonia, després de visitar PortAventura World, han acabat sent grups units i, principalment, amb bon ambient.

 

Millora la relació entre professor i alumnes

La relació entre els professors i els alumnes no sempre és fàcil. Hi ha molts estudiants a cada aula i aconseguir que assoleixin els coneixements pot generar tensió. Això és normal que passi perquè, mentre que a alguns alumnes se’ls donen millor unes matèries, d’altres dominen més bé altres assignatures. I quan no els surt una cosa, es frustren i s’agafen a aquella mítica frase que diu: «És que el professor em té mania».

I aquesta mena d’excursions poden ajudar a transformar la percepció que tenen els alumnes. En un ambient més distès, no només es relacionen entre ells d’una manera diferent, també ho fan amb els professors. I és que, a més de compartir un moment especial, també parlen de coses que serien impensables en el dia a dia a la classe.

 

Un dia per allunyar-los del sedentarisme

Tot i que visitar PortAventura World és una experiència carregada d’adrenalina, també es pot considerar una activitat esportiva. Amb 119 hectàrees de diversió, els alumnes han de caminar i córrer sense parar perquè, després de cada atracció, volen pujar a la següent el més ràpid possible.

Per això, sempre recomanem als grups que venen que, durant la visita, mengin, beguin aigua i recuperin les forces. Perquè, com amb qualsevol altra aventura, gastaran energia.

 

També hi ha un museu!

Si, a més de motivar els alumnes a PortAventura Park, visiteu Ferrari Land, podreu entrar a la Ferrari Land Gallery, un espai interactiu on descobrireu la història d’aquesta mítica escuderia.

Durant el recorregut, coneixereu les fites històriques que van marcar un abans i un després, descobrireu els millors pilots i quedareu meravellats amb alguns dels monoplaces més mítics.

 

Vols motivar els alumnes amb una visita a PortAventura World? Descobreix les tarifes per a grups escolars

Com veus, visitar PortAventura World és una gran oportunitat per motivar els alumnes, però també és una experiència per aprendre i enfortir relacions. Si vols venir amb el teu grup per viure junts un moment que recordareu sempre com a classe, descobreix les nostres tarifes especials per a escolars en les entrades per a PortAventura World.

Aquest curs, us hi esperem!