Les obres de la nova atracció de PortAventura World, que s’inaugurarà el 2023, van començar fa uns mesos i, des que es va anunciar, hem escoltat un munt de teories diferents. Molts aventurers volen viure noves emocions i es pregunten quin tipus d’atracció serà i de què tractarà.

L’expectació és màxima perquè feia temps que no inauguràvem cap atracció nova. La pregunta és… Vols saber-ne més coses?

 

Una aventura de l’oest salvatge

La ubicació de les obres de la nova atracció de PortAventura World ha generat molta conversa entre els visitants del parc. Es tracta d’una atracció nova, ubicada a Far West, que convertirà l’oest salvatge en un món encara més salvatge.

 

Una atracció mai vista al parc

A PortAventura World no ens agrada ser clàssics i sempre busquem la novetat. Per això, et podem assegurar que la nova atracció serà una cosa que cap dels aventurers que ens visiteu heu vist.

A més, el que vol un autèntic aventurer és viure noves aventures, però no val qualsevol cosa. Per això, ens hem agafat el nostre temps. Perquè volem oferir-te el millor, però també volem que visquis una experiència única que recordaràs per sempre.

Som conscients que el llistó és alt. Som amants de l’aventura i ens agraden els reptes, així que estem convençuts que superarem totes les expectatives.

 

El que sí que et podem explicar és que serà pura aventura i adrenalina

Sembla una obvietat que una nova atracció a PortAventura World hagi de ser aventurera i adrenalínica, però no és tan senzill. Vivim en un món ple de possibilitats en què podem viure tota mena d’experiències. I per oferir-te el millor, hem hagut de tocar la tecla correcta.

I l’hem encertada. Quan vam trobar el que cercàvem, sabíem que ho tenia tot. En aquesta nova atracció, no tan sols hi viuràs un munt d’emocions que et faran cridar d’entusiasme, també et sorprendràs constantment.

A més, la història que hi ha al darrere t’atraparà des del primer moment i t’accelerarà les pulsacions. Mentre t’acostes a l’entrada, se’t despertarà l’esperit aventurer i et transformaràs en una persona disposada a deixar-se portar.

Si vols saber més coses de la nova atracció de PortAventura World, subscriu-te a la nostra newsletter especial

Com pots veure, la nova atracció de PortAventura World està generant molta expectació. Per ara no podem explicar-te’n gaire més coses, però si vols ser dels primers a saber-ne més dades, subscriu-te a la nostra newsletter especial per rebre’n totes les novetats.