Sí, ho has llegit bé. La nova atracció de PortAventura World està inspirada en l’univers d’Uncharted, la pel·lícula de Sony Pictures protagonitzada per l’actor Tom Holland.

S’inaugurarà a final del primer semestre de 2023 i us podem assegurar que serà una experiència totalment immersiva, emocionant i mai vista al Resort.

En vols saber més coses? Continua llegint per descobrir-ne més detalls. 😉

 

Com serà aquesta nova atracció de PortAventura World?

Des que vam arribar a un acord amb Sony Pictures per explotar aquesta llicència, vam tenir molt clar que volíem convidar-vos a viure una aventura única. I per això hem ideat un tipus d’atracció inèdita al Resort i una proposta pionera a Europa: la primera muntanya russa dark ride.

Aquesta nova atracció de PortAventura World es diu Uncharted, està pensada per a tota la família i està ubicada al món de Far West. Una atracció que us endinsarà en la recerca perillosa d’un dels tresors més grans que mai no s’han trobat, on sentireu un nou tipus d’adrenalina i on viureu una aventura en què tot és possible.

Els aventurers més valents recorrereu gairebé 700 metres en un entorn vibrant i immersiu en què descobrireu territoris obscurs i inexplorats en una expedició que no us deixarà indiferents. Abans hi haurà un pre-show amb un munt de sorpreses que, a més d’encapçalar els esdeveniments, convertiran aquesta recerca del tresor en una aventura totalment immersiva.

  • 4800 m2

    L’atracció Uncharted té una superfície de 4.800 m2.

  • 1 g de acceleració

    Aquesta nova dark ride inclou cinc llançaments amb una acceleració de fins a 1 g.

Vols veure Uncharted en construcció?

Aquí tens un vídeo on pots veure amb els teus propis ulls que això ja és una realitat.

Play video button

El 2023, explora l’inexplorat

Uncharted promet ser una de les experiències de l’any a PortAventura World i a tot Europa. És la primera atracció d’aquestes característiques que veu el continent i tu (sí, tu) podràs viure-la l’any vinent.

 

Estàs a punt per a aquesta nova aventura?

Nosaltres sí. T’hi esperem!

Play video button