La construcció de la nova atracció Uncharted de PortAventura World va a bon ritme. Cada dia que passa, les obres d’aquesta nova aventura estan més avançades i el que fa uns mesos semblava un somni molt llunyà ara està a punt de ser una realitat.

I la cosa promet, ja que serà una experiència mai vista al Resort. Col·laborem amb els millors professionals perquè un dels esdeveniments de l’any es converteixi en l’esdeveniment de la dècada.

Vols saber com avança la construcció de l’atracció i descobrir alguns dels secrets que tindrà? Doncs, continua llegint… perquè te n’expliquem alguns detalls!

 

Una novetat en tots els sentits

La nova atracció Uncharted de PortAventura World serà una dark ride, però, a diferència de Street Mission, serà una muntanya russa a l’interior d’un edifici i amb un munt de sorpreses.

Tal com ens explicava en Luis Valencia, director de Desenvolupament d’aquest projecte, quan visquem aquesta experiència, ho farem de la manera més completa. La velocitat, les acceleracions i els revolts clàssics de les roller coasters es complementaran amb la foscor i una sèrie d’efectes visuals dissenyats exclusivament per a aquesta atracció.

I per si això fos poc, ens va donar una gran notícia, que és, ni més ni menys, que les obres de l’estructura de l’edifici estan a punt d’acabar-se i que ja s’han començat a instal·lar alguns trams de via.

Podríem explicar-te’n més coses, però preferim deixar-te aquest vídeo en què el mateix Luis Valencia, que és un autèntic expert, ens ho explica amb tota mena de detalls.

Play video button

Per què serà una atracció tan única?

Actualment, la construcció del recorregut de l’atracció Uncharted ja s’ha completat. Per saber més coses de les noves fases, ens hem reunit amb en Luis Valencia, que ens ha explicat tota mena de detalls sobre la tecnologia i els efectes que s’utilitzaran per crear una experiència més immersiva per als visitants que decideixin emprendre aquesta aventura.

El que no esperàvem era parlar amb en Rich Hill, el màxim responsable creatiu de Sally Dark Rides (una de les empreses encarregades de donar vida a aquest projecte), que ens ha explicat com s’està duent a terme el procés creatiu i tecnològic que convertirà aquesta novetat de PortAventura World en una experiència única, immersiva i sorprenent.

Escolta què ens han explicat perquè és realment interessant.

Play video button

Vols seguir descobrint la nova atracció Uncharted? Subscriu-te a la nostra newsletter especial!

El 2023 ha començat amb un munt de novetats a PortAventura World, però, sense cap mena de dubte, aquest serà un dels grans moments de l’any.

Encara falta una mica perquè l’atracció entri en funcionament, però la seva construcció avança a bon ritme i aviat tindrem més novetats per explicar-te. Així que, si vols ser dels primers a conèixer-les, no t’hi pensis i subscriu-te a la nostra newsletter.

 

Descobreix-ne més: subscriu-te a aquesta nova aventura