Visitar PortAventura World és una aventura en tots els sentits, fins i tot pel que fa als sabors. A més d’oferir tota mena de plats, la nostra oferta de restaurants i punts de restauració també és increïblement variada. I ja ho diu el refrany: n’hi ha per tots els gustos! Si vols saber on pots menjar a PortAventura World, no et perdis aquest article. 😉

 

Troba-hi el tipus de menjar que t’agrada

A més de l’oferta àmplia i variada, un dels punts positius de menjar a PortAventura World és que el menjar està tematitzat segons el món on ets.

Ara bé, això podria ser un inconvenient, sobretot si t’entren tota mena de desitjos relacionats amb el menjar. La nostra recomanació? Vine més d’un dia, planifica la visita i descobreix totes les possibilitats que t’ofereix el nostre Resort.

 

Restaurants amb servei de taula

Si t’agraden els plats més elaborats i menjar amb tranquil·litat, et recomanem visitar algun dels nostres restaurants amb servei de taula. Un cambrer o una cambrera et prendrà nota i podràs gaudir de plats vinculats a la gastronomia del món on ets, en un ambient relaxat i tematitzat.

Això sí, els dies de més afluència, et recomanem reservar taula perquè hi ha molta gent que vol gaudir d’aquesta opció de restauració.

Actualment, hi ha quatre restaurants amb servei de taula a PortAventura Park, i el Ristorante Cavallino a Ferrari Land.

 

Restaurants d’autoservei

Si t’agrada menjar bé, però vols aprofitar al màxim el temps als nostres parcs, aquest tipus de restaurants són ideals per a tu. El menú que s’hi ofereix és molt complet i inclou tota mena d’opcions. A més, tots els plats estan relacionats amb la gastronomia del món on ets i et permeten endinsar-te encara més en l’aventura que estàs vivint.

Si això encara et sembla poc, en alguns autoserveis, com ara La Cantina (México) o The Old Steak House (Far West), pots gaudir d’algun espectacle en directe mentre menges.

 

Snack bars o cafeteries

De vegades, saps on menjar a PortAventura World, però no has parat ni un segon en tot el dia i vols descansar una mica per recuperar l’energia. Si és així, no pateixis, també ho tenim previst. 😉

Als tres parcs hi ha tota mena d’snack bars o cafeteries on pots demanar el que et vingui de gust i seure en una de les taules per descansar una mica.

 

Punts d’alimentació

A tots ens venen de gust coses com ara un gelat, un refresc o un suc de fruita. I més després de viure tantes emocions, ja que el cos ens demana una mica d’energia addicional per poder-se recuperar.

Per això, per tot el Resort hi ha diversos punts d’alimentació on pots demanar-te alguna d’aquestes coses mentre vas de camí a la teva pròxima destinació.

 

Els hotels: un altre lloc per menjar a PortAventura World

Com veus, als tres parcs hi ha un munt de llocs per emplenar l’estómac, però també hi ha altres llocs que et permeten viatjar a altres racons a través del paladar. Parlem dels nostres hotels.

Si t’allotges a qualsevol dels hotels de PortAventura World, en funció del règim que hagis triat pots gaudir d’un gran esmorzar o un sopar complet als bufets de cada hotel.

A més, a l’interior de cada recinte hi ha snack bars o cafeteries on pots prendre o menjar alguna cosa ràpida. O pots triar el restaurant amb servei de taula si vols gaudir d’un àpat més exquisit.

 

Si, a més a més, t’agrada el futbol, visita LaLiga TwentyNine’s

Un altre lloc per menjar a PortAventura World i on, a més a més, pots viure el millor futbol és l’sports bar LaLiga TwentyNine’s.

La carta és molt variada, inspirada en els mons de PortAventura Park, i pots gaudir-hi dels millors esdeveniments esportius de la temporada.

Està situat davant dels accessos als parcs i el millor de tot és que, per entrar-hi, no cal tenir entrades per als parcs ni estar allotjat als hotels.

 

Ara que ja saps on pots menjar a PortAventura World, només has de venir

Com has vist, la quantitat d’opcions és increïble i no et serà fàcil decidir on menjar a PortAventura World. Però pots estar segur que trobaràs un lloc adaptat al teu paladar entre els restaurants de PortAventura World. 😉

 

Vols assaborir una gran aventura?

T’esperem a PortAventura World