Un any més, PortAventura World obre les portes i ho fa de l’única manera que sap fer-ho: sorprenent-te! A partir del 8 d’abril, volem que t’emocionis, exploris i, sobretot, que et diverteixis. Volem que aquest any, més que mai, moli un ouuuu.

Play video button

Easter Celebration: un niu d’ous i novetats a PortAventura World per al 2022

Ens agrada començar sense estar-nos de res, perquè creiem que és així com s’han de fer les coses. Per això, del 8 d’abril al 8 de maig, inaugurarem la nova temporada amb l’Easter Celebration batent un World Guinness Record!

Aquesta és una de les novetats d’aquest any. Per primera vegada en la nostra història, celebrem la primavera i volem fer-ho d’una manera molt especial. Per això, hem preparat tota mena d’experiències per a l’Easter Celebration. Fes-te una foto davant de l’Easter Egg decorat més gran del món i certificat per l’organització Guinness World Records, i gaudeix dels xous itinerants a càrrec dels nostres ballarins i de moltes més experiències que pots descobrir aquí.

A més, per als dies previs a la reobertura del resort, hem preparat una sorpresa en línia perquè puguis aconseguir premis que molen un ouuuu.

Aquesta sorpresa es diu #Scout Aventura, un joc que tindrà lloc del 5 al 14 d’abril i que consisteix a trobar els sis ous amagats al web de PortAventura World.

 

T’ho passaràs d’allò més bé a les millors atraccions

Un dels principals atractius de PortAventura World són, sense cap mena de dubte, les atraccions, capaces de generar tota mena d’emocions i pensades per a tots els públics.

Hi ha atraccions per als més atrevits i per als amants de la tranquil·litat, atraccions per als més petits i per a tota la família, atraccions que es recreen en l’experiència i atraccions que faran dispararan els teus nivells d’adrenalina. La varietat és extraordinària.

A més, cada atracció té la seva història i els seus protagonistes, perquè et puguis sentir com un intrèpid aventurer de pel·lícula.

T’apassionarà ser part del públic

Els espectacles són un altre dels grans reclams de PortAventura World. Cada mon té els seus i faran que visquis encara amb més intensitat la teva aventura.

Ja ho veuràs, et quedaràs al·lucinat amb l’escenografia extraordinària i el desplegament tècnic del Gran Teatro Imperial, riuràs com un vailet o vaileta amb els xous humorístics de Far West i t’emocionaràs amb la senzillesa i la bellesa de les Aves del Paraíso, entre molts altres espectacles.

Si vols veure els que més t’interessen, al nostre web pots consultar tots els horaris per poder organitzar la millor ruta. 😉

De gustos i sabors no hi ha res escrit

Menjar bé és imprescindible per fer un bon descans i recuperar l’energia. Com que menjar, s’ha de menjar, el millor és menjar alguna cosa que t’agradi, no et sembla?

I és per això que a tots els mons hi ha diversos punts de restauració, perquè puguis fer espassar la gana amb el que més t’agradi. Hi ha de tot: des de sucs i fruita, fins a gelats, cafès, entrepans o restaurants a la carta.

Això sí, si ets dels qui els agrada posar-se a dins del paper, volem que sàpigues que hi ha un munt de plats típics de cada món. Perquè per molar de veritat s’han de cuidar tots els detalls.

Els nostres hotels també s’ho valen

Molen tant que, a més d’estar-hi com un rei, podràs gaudir d’una tematització detallada. I la majoria estan connectats amb els parcs! I els que no ho estan, són a menys de deu minuts. Més a prop impossible.

Si t’allotges en algun dels nostres hotels, tindràs un munt de beneficis associats, com les entrades incloses, aparcament gratuït o descomptes en els Passis Express. Mola o no mola?

Si ens superem és perquè ens agrada molt veure’t

Ens encanta que vinguis a veure’ns i que vulguis viure les novetats de PortAventura World del 2022. Per això, volem que gaudeixis de les millors experiències, que siguis qui vulguis ser i que no posis fre a les ganes de passar-t’ho genial.

Aquest any molarà un ouuuu per un munt de raons, però, sobretot, per tot el que podràs viure.

Vens o què? T’ho posem molt fàcil 😉

Fes la reserva