Aquest cap de setmana arriba un convidat molt especial a PortAventura World.

I, per rebre’l sense estar-nos de res, PortAventura Park s’ha transformat en un indret on la màgia i l’adrenalina es combinen per crear mil records inoblidables.

Pel nostre carrer principal ja caminen alguns personatges que han vingut directament del Pol Nord carregats de regals i històries emocionants. I estrenem espectacles nous per fer-te viure experiències sorprenents que mai no hauries imaginat.

Continua llegint per descobrir tot allò que hem preparat! O prefereixes passar un Nadal com el de sempre? 😉

Espectacles Made to Shine

Aquest Nadal ve carregat d’espectacles que recordaràs per sempre. Potser ja en coneixes alguns, com Christmas Parade o La Navidad de Woody, però enguany t’oferim algunes novetats que et faran sentir com el nen o la nena de fa uns anys.

Com Christmas Dream, un xou que es representa per primer cop i que està ambientat en un dels espais més fantàstics del Nadal: la fàbrica de joguines del Pare Noel!

Els gnoms i els elfs més divertits t’ensenyaran, a ritme de cançons i acrobàcies, com preparen els regals que repartiran al Nadal.

Fixa’t bé! Potser en algun d’ells posa el teu nom!

Restaurants «HO, HO, HO!»

Alguns dels millors restaurants de PortAventura World també es tematitzen per Nadal. Les boles nadalenques, els arbres engalanats i la molsa dels seus menjadors enormes et submergiran en un ambient únic on podràs assaborir plats típics, i no tan típics, d’aquesta època.

Un molt bon exemple n’és La Posada de los Gnomos, on podràs compartir taula amb els ajudants del Pare Noel. Gaudiràs de grans plats al seu costat i… Qui sap? Si et portes bé, potser et deixen un paquet més a casa aquest Nadal!

A més, la nit del 24 de desembre els nostres hotels tindran a punt la cuina per oferir un sopar de gala a tots els aventurers que vulguin celebrar una Nit de Nadal amb moltíssima aventura i actuacions.

I el nostre Centre de Convencions obrirà les portes la nit del 31 de desembre perquè donem junts la benvinguda a l’any nou sense estar-nos de res.

Si vols venir a acomiadar el 2023 com mai amb nosaltres, reserva el teu paquet de Nit de Nadal o Cap d’Any al nostre web i… no et perdis res!

 

L’adrenalina, el nostre dolç més típic

Però si hi ha alguna cosa que farà que visquis un Nadal completament diferent seran les nostres atraccions.

Perquè les nadales, els massapans i els pessebres estan bé. Però un Nadal amb tots els girs trepidants, les acceleracions frenètiques i les caigudes vertiginoses de Shambhala, Dragon Khan o Uncharted… dura tota la vida!

Vine del 18 de novembre al 7 de gener i recorda aquest Nadal tota la vida.

T’hi esperem!