Demà se celebrarà el Dia de la Dona, una data per reivindicar el paper de les dones en la societat i promoure la plena igualtat de drets.

A PortAventura World hi ha moltes dones que duen a terme un paper indispensable. Sense la seva feina, el seu talent i la seva implicació, res del que fem no seria possible!

Per això, avui volem homenatjar totes aquestes dones i et volem presentar els personatges femenins més increïbles del nostre parc. Continua llegint per saber-ne més coses i vine a conèixer-les tan aviat com puguis.

Play video button

Elles són les protagonistes de la nostra història!

 

La reina del Carnaval

Durant la temporada de Carnaval, arriba a PortAventura World la reina de tots els balls. Sempre amb un somriure a la boca, és una ballarina amb molts anys d’experiència i omple l’escenari amb la seva llum i la seva passió. Ella fa que cada instant es converteixi en un moment inoblidable!

Domina un munt de passos i li encanta conèixer noves escoles de samba on aprendre i gaudir de la seva gran passió.

No esperis més i mou-te al ritme de les seves millors coreografies!

A SésamoAventura hi ha una casa petita de color rosat que no passa desapercebuda. Saps per què? Perquè és molt bonica, sí, però sobretot perquè és la casa d’una de les fades més meravelloses del món: l’Abby Cadabby.

Parla l’idioma libèl·lula, com totes les fades, i sempre té temps per fer-se una foto amb els petits, i no tan petits, que visiten casa seva.

Li agrada volar i emplenar cada racó de màgia amb els seus millors encanteris. Així que demana-li un desig i el farà realitat!

 

Catrina

I com que a PortAventura World ens encanten els contrastos, ara et volem parlar de la Catrina! A diferència de l’Abby, la Catrina és un dels personatges femenins més esgarrifosos de PortAventura World.

És la protagonista del passatge La Muerte Viva, on podràs passejar-te per la seva increïble hisenda mexicana. No tinguis por: darrere del seu aspecte aterridor s’amaga un cor tan gran com les seves ganes de conèixer-te!

 

La Nena de l’Exorcista

Una de les estrelles més populars del resort sense cap mena de dubte! Qui no recorda el seu vídeo viral mentre cantava «La Rosalía»? El seu sentit de l’humor és d’un altre món!

Busca-la pel parc, coneix-la en persona i fes-t’hi una foto o un vídeo. Rebràs més likes que mai!

Aquesta és només una petita representació de les dones que formen part de PortAventura World, però n’hi ha moltes més!

 

GRÀCIES A TOTES!