Isla Maldita destacado

Passejar per una illa pot semblar un somni paradisíac, però en aquest passatge de Caribe Aquatic Park és justament tot el contrari. Per creuar La Isla Maldita, hauràs d’escapar-te de pirates fantasmagòrics i nàufrags convertits en zombis que faran que la teva visita esdevingui un autèntic infern.

T’atreveixes a començar el recorregut?

Play video button

El que succeeix a La Isla Maldita es queda a l’illa

Diuen que si t’acostes a La Isla Maldita, t’atrapa per sempre. Pots estar navegant a quilòmetres de distància i, de sobte, el temps canvia i es desencadena una tempesta amb onades tan immenses que podrien fer naufragar qualsevol vaixell.

Aquesta illa està endimoniada, és cert; i tothom qui la trepitgi també ho estarà. Per això, intentem mantenir la distància. En sabem ben poques coses, i el que en sabem és gràcies al diari misteriós de l’Ode Solrac Naju, un antic mariner i tripulant d’un galió que va naufragar l’any 1713. Com ell, molts altres mariners van tenir el mateix fat. L’any 1840, un vaixell que anava en direcció a l’Havana va tenir la mateixa mala sort i va anar a parar a aquestes costes endiablades. L’any 1902, l’infortuni va recaure sobre un vaixell alemany. I, així, successivament. La història es repeteix una vegada i una altra.

isla maldita 1 isla maldita 2 isla maldita 3

A La Isla Maldita de PortAventura World descansen les restes de vaixells militars i, fins i tot, de vaixells de càrrega moderns, però la tripulació no reposa… Alguns van tenir la sort de morir. D’altres, però, es van anar convertint en zombis, condemnats a dur la maledicció al damunt i a existir amb un únic objectiu: no deixar sortir ningú de l’illa.

 

A La Isla Maldita la realitat supera el terror

Sabies que la història i els personatges de La Isla Maldita es basen en fets reals? Aquest passatge del terror s’inspira en l’estrany cas del Triangle de les Bermudes, conegut com el «cementiri de l’Atlàntic»; una zona geogràfica en forma de triangle ubicada a l’oceà, entre les illes de les Bermudes, Puerto Rico i Miami, famosa per ser testimoni de nombrosos naufragis i desaparicions. La llarga llista d’incidents esdevinguts en aquesta zona inclou la desaparició de 50 naus i 20 avions! El més curiós és que, tot i que la majoria d’aquestes desaparicions es poden explicar científicament, ara per ara algunes resten sense cap explicació possible. Tret de la que hi veiem nosaltres, és clar: que es tracta d’una illa endimoniada!

 

Ara que ja saps com és La Isla Maldita de PortAventura World, segur que hi vols entrar? Si encara goses entrar-hi, no t’oblidis de portar calçat còmode. El recorregut és d’un quilòmetre i si vols sortir-ne sa i estalvi, el nostre millor consell és que estiguis a punt per CÓRRER.