T’imagines portar les regnes d’un Cavallino Rampante, convertir-te en pilot de Fórmula 1 o sentir el que van viure grans campions com Michael Schumacher, Niki Lauda o Juan Manuel Fangio? Doncs ara, al parc Ferrari Land de PortAventura World, el que semblava un somni inimaginable és una realitat.

A les atraccions del primer parc temàtic de Ferrari a Europa, tant grans com petits podreu experimentar una sensació que fins fa poc només podien viure els pilots professionals. Sent l’emoció abans d’arrencar, els nervis a l’estómac quan prems l’accelerador i el cor a mil per hora mentre vas a tota velocitat.

 

Corre per un circuit real i desbanca els teus rivals al simulador de Ferrari Land

Una persona no pot convertir-se en un veritable pilot d’F1 si no condueix per un circuit històric. El simulador Pole Position Challenge de Ferrari Land et permet fer-ho perquè et sentis com una autèntica llegenda.

Estàs a punt per posar-te a prova al simulador d’F1 de Ferrari Land? Mostra la teva habilitat al volant en alguns dels revolts més emblemàtics i assoleix els 300 km per hora com han fet els més grans; emula alguna de les voltes ràpides més memorables, o demostra el teu coratge èpic per convertir-te en un dels millors pilots que han passat per un dels vuit vehicles monoplaça d’aquest espai.

A més, en aquest simulador de Ferrari competiràs contra la resta de pilots de la sala, rivals que, com tu, volen viure l’experiència de pujar a un monoplaça de Fórmula 1 i aconseguir la glòria.

Si vols, també pots competir contra els teus amics (si a la pista hi tens amics, és clar). Només heu d’entrar-hi junts, pujar al vostre monoplaça, sentir els nervis previs a la cursa i comprovar qui és el millor pilot de tots els temps del vostre grup.

 

Aconsegueix la Pole Position

Des de la inauguració de Ferrari Land, pel simulador d’F1 hi han passat grans pilots que han batut grans rècords. Han pujat al seu monoplaça, han premut l’accelerador i han aconseguit el que semblava impensable

Sabem que és complicat, però et desafiem a superar-los. I és que si per alguna cosa s’han caracteritzat els grans pilots de Ferrari és perquè han fet realitat el que semblava impossible.

 

Descobreix com se senten els grans campions

Per ser un gran pilot de Fórmula 1, sobretot de Ferrari, no es tracta només de conduir bé, sinó també de viure emocions. I perquè puguis saber com se sent un gran pilot d’aquesta escuderia històrica, a més del simulador d’F1, a Ferrari Land trobaràs altres atraccions on podràs experimentar sensacions que no havies viscut mai.

T’agradaria saber què se sent quan passes de 0 a 180 km per hora en tan sols cinc segons? Doncs a Red Force ho podràs comprovar i esbrinaràs fins a quin punt se’t pot accelerar el cor. T’agradaria saber fins a on et pot pujar l’adrenalina? Passa per les Thrill Towers i sent el mateix que experimenta un pilot quan s’ho juga tot a la pista. Fins i tot podràs viure la sensació d’arribar a la màxima velocitat a Racing Legends!

Un campió no només pilota

Sovint, les curses es guanyen gràcies a petits detalls com, per exemple, la feina dels mecànics. Per retre’ls homenatge i perquè puguis sentir l’adrenalina que viuen i que no es pot experimentar com a pilot, hem creat Pit Stop Record.

Entra en aquest espai on, a més de conèixer els boxes més divertits, podràs demostrar que el teu equip és el més ràpid del pit lane. Ajusta els pneumàtics d’un Fórmula 1 en un temps rècord i treu el gen competitiu que duus a dins.

 

Coneix la història d’una escuderia històrica

Si avui Ferrari és l’escuderia en la qual s’ha convertit és perquè, des que Enzo Ferrari va fundar la marca, no ha deixat mai de fer història; una història emocionant que sembla no tenir fi i que no et pots perdre si ets un ferrarista de veritat, d’aquells que duu l’escuderia a la sang.

Per conèixer-la, pots visitar la Ferrari Land Gallery, un espai a l’interior de l’edifici Ferrari Experience on podràs fer un viatge interactiu per la història de la marca i descobrir detalls que segur que desconeixies.

 

A punt per al teu debut a Ferrari Land?

Des de la inauguració l’any 2017, Ferrari Land ha rebut milers de visitants. Tots ells formen part de la història del parc i molts han fet realitat el somni de sentir-se pilots per un dia a les atraccions de Ferrari Land. La pregunta és…