Estàs de vacances? Llavors sabràs que estiu, piscina i diversió van sempre junts! Prepara la llista d’amics, posa’t el banyador i submergeix-te en una refrescant piscina.

Avui et parlarem de les millors piscines de PortAventura World: oblida’t de l’oficina i llança’t (de bomba, de pal o com vulguis) a les aventures més refrescants.

Continua llegint per descobrir totes les piscines de PortAventura World. De cap a l’aigua!

 

Piscina de sorra blanca a l’Hotel Caribe

Comencem amb un gran titular: tots els nostres hotels compten amb la seva pròpia piscina! Un bon exemple és la piscina de sorra blanca del nostre hotel més estiuenc, l’Hotel Caribe.

És una de les piscines de sorra més grans d’Europa i farà que et sentis com si estiguessis realment en una badia tropical. Passa el dia fent castells de sorra, estira la tovallola per prendre el sol tranquil·lament i diverteix-te amb tots els espectacles dels nostres animadors.

Bahama Beach

PortAventura World és aventura, però també és relaxació. Si el que necessites és descansar una estona de l’adrenalina, vine a Bahama Beach. Tanca els ulls i imagina: una immensa piscina envoltada de gandules, música reggae i un ambient completament estiuenc.

A Bahama Beach l’estrès i l’ansietat del dia a dia hi tenen l’entrada prohibida. Tu concentra’t només en recarregar energies i deixa’t emportar pel so de les ones.

Sésamo Beach

Si vens a PortAventura World en família, els més petits de la casa també tenen una piscina pensada especialment per a ells.

Sésamo Beach és aventura i diversió, en un entorn lúdic i segur ple d’aventures inspirades en pirates i corsaris. Amb dos nivells de profunditat, 50 cm i 30 cm, els teus petits pirates es divertiran recreant escenes de la vida dels més famosos bandolers del mar.

Zona Indoor

A PortAventura World no cal estar pendent de la previsió del temps, perquè hem pensat en tot!

Tenim una zona de piscines cobertes climatitzades on et divertiràs envoltat de dolls i pistoles d’aigua, xarxes, piscines de boles i fins i tot un increïble avió a escala real.

Sona bé, oi? Faci el temps que faci podràs llançar-te a la piscina!