Al nostre Resort, res no és una casualitat. Tot està pensat perquè mai no oblidis l’experiència que viuràs, perquè la teva ment sempre recordi aquell dia (o dies) i que aquestes sensacions et tornin una vegada i una altra i et despertin aquell somriure que revela que has viscut una gran experiència.

Perquè cada atracció, espectacle, racó i emoció que vius estan pensats perquè els visquis com mai. Una gran aventura que esdevé èpica si, a més, t’allotges als nostres hotels.

Play video button

Com es construeixen els records?

Una de les frases populars més conegudes diu: «Som els nostres records». Perquè solem recordar els moments importants, els que ens marquen, els que ens fan viure coses úniques.

La memòria reté la informació o els moments de valor per a nosaltres, els que ens han impactat més. Quan vivim o llegim una cosa significativa, el cervell ho processa i ho emmagatzema per recordar-ho en un futur, incloses les sensacions.

Això sí, aquests moments no són exactament com els recordem, per molts bons records que siguin. Així, quan els tornem a viure, com passa a PortAventura World, se’ns dispara l’adrenalina com la primera vegada.

 

Com es construeixen els records a PortAventura World?

A PortAventura World ens agrada que visquis moments únics que no podràs viure enlloc més ni en cap altre moment. Busquem que visquis tota mena d’emocions perquè sentis que has viscut una experiència plena i que, quan la recordis, et desperti aquell somriure de felicitat que a tots ens agrada sentir.

Per aquest motiu, diem que al nostre Resort hi ha moltes maneres de generar records.

 

Pujant a les atraccions

Les persones solem recordar millor les experiències adrenalíniques. Són moments de gran emoció en què el cos sent tota mena de sensacions que fan que aquest instant esdevingui únic. I això és precisament el que generen atraccions com Dragon Khan, Shambhala, Red Force o els grans tobogans i les piscines de Caribe Aquatic Park.

Per això, les primeres vegades són tan intenses i, cada vegada que hi tornem a pujar, el record és igual o més gran, perquè sentim que vivim una sensació extraordinària.

 

Assistint als nostres xous

Els moments que ens generen emocions els recordem millor. I com que a PortAventura World volem que tinguis bons records, constantment pensem en xous que t’emocionin i t’omplin d’alegria.

Per això, l’alegria, la diversió i l’aventura són les protagonistes dels nostres espectacles. Perquè el que és bo, quan ho recordes, és el doble de bo.

 

Allotjant-te als nostres hotels

Visitar un dia PortAventura World és una experiència inoblidable i t’ho passaràs genial, però si vols viure una experiència més que memorable, la millor opció és allotjar-te en un dels nostres hotels.

No només viuràs una aventura més gran; també podràs descobrir totes les possibilitats que t’ofereix el Resort. Més possibilitats, més emocions i més records.

 

Descobrint sorpreses inesperades

Viatjar a PortAventura World sempre és una aventura diferent. Cada època és diferent, cada any arriba ple de novetats i cada dia hi ha sorpreses inesperades que només podràs descobrir durant la visita. Per això, cada visita al Resort acaba generant nous records.

 

PortAventura World: adrenalina que deixa empremta

Vinguis quan vinguis a PortAventura World, el que viuràs no serà cap casualitat. Emoció, diversió i tota mena de sensacions t’esperen per crear records inoblidables o per tornar-los a viure com mai.

 

PortAventura World: Made to Remember

A punt per viure una nova aventura?