Viatjar a PortAventura World és molt més que visitar un parc temàtic: és un estat d’ànim, una manera de viure l’aventura a través de grans emocions i de convertir-nos en el tipus d’aventurer o aventurera que sempre hem volgut ser, però a la nostra manera. Per això diem que visitar-nos significa posar-se en #MoodAventura i, a la vegada, en molts altres moods.

Si ets una persona alegre i t’agrada anar al teu ritme, però també et va la bona marxa, segurament estàs en aquest mood. Portes el carpe diem a dins i mai dius que no a un bon espectacle.

Un autèntic vaquer no només sap combatre la calor, també sap fer-ho passant-s’ho bé. Si t’agrada l’ombra, prendre alguna cosa fresca i refrescar-te de valent, aquest és el teu mood.

Visitar una terra llunyana, descobrir una nova cultura, viure sensacions desconegudes… Aquest mood és ideal per als amants de les grans emocions, però, sobretot, és el mood dels grans exploradors.

Hi ha persones a qui els agrada passar d’un extrem a l’altre. Passen d’estar de chill a viure emocions fortes. Si n’ets una, segurament estàs en aquest mood, ideal per a les persones que volen passar de 0 a 100 en qüestió de minuts.

Per a algunes persones, el millor que hi ha és viure un munt d’aventures en família. Si ets una d’aquestes persones, no tenim cap mena de dubte que aquest és el teu mood. Un mood que, a més, et farà reviure la infància.

Si t’agraden les coses salvatges i exòtiques, i vols endinsar-te en una jungla d’emocions desconegudes, aquest mood podria ser el teu. Perquè no només cerques sensacions úniques, també t’agraden els entorns exclusius.

Els veritables ferraristes són fanàtics del color vermell i la velocitat, i ho volen saber tot del Cavallino Rampante. Ara bé, estar en aquest mood és més que ser un ferrarista; és descobrir com se sent un autèntic campió de Ferrari.

Si t’agrada estar de chill, però també t’agrada l’adrenalina, segurament estàs en aquest mood. No només t’encanten el paradís i els oasis tropicals; també t’agrada cridar d’entusiasme i revolucionar les pulsacions amb emocions fortes.

Descobrir en quins moods estàs pot tenir premi

T’identifiques amb alguns d’aquests moods? T’agradaria saber en quins estàs de debò? Si la resposta és «sí», has tingut sort. Esbrinar-ho et pot fer guanyar una de les tres estades que sortejarem al juliol.

Optar al premi és molt senzill: només has de fer clic a l’enllaç, contestar el qüestionari i compartir-lo amb els teus amics. Si tres de vosaltres el completeu, podreu optar a aquest premi fantàstic.

 

Vols que es noti que tindràs un bon estiu?

Descobreix els teus moods