A PortAventura World ens apassionen les emocions fortes, els xous més increïbles i les experiències inoblidables. Però el que més ens agrada és ajudar-te a crear records inesborrables que recordaràs tota la vida.

PortAventura World ha inclòs un nou enfocament estratègic en la seva oferta d’allotjament amb la gestió i explotació d’allotjaments turístics ubicats als voltants del Resort. Aquesta aposta es basa en un innovador model de gestió hotelera centrat en el turisme de sol i platja.

Neix Ponient Hotels, una selecció d’hotels ubicats a fantàstiques localitats de la Costa Daurada que busca oferir tant la comoditat d’accedir als parcs temàtics de PortAventura World com una inigualable experiència de vacances en família.

Molt més que hotels!

Volem revolucionar les teves emocions a les nostres atraccions, però també volem que, quan surtis del parc i tornis al teu allotjament, continuïs vivint una experiència meravellosa.

Treballem de valent i sense descans perquè l’hospitalitat, la comoditat i les experiències dels nostres clients siguin úniques i increïbles. Perquè sabem que les grans escapades són sinònim de grans moments i, amb nosaltres, cada moment serà perfecte!

A punt per començar a gaudir de les vacances de la teva vida?

Hotels on et sentiràs com a casa

Independentment dels dies que ens visitis, als nostres hotels podràs gaudir d’estades pensades per a tu que et permetran treure el màxim profit a tot el que t’oferim.

Els nostres paquets són flexibles perquè volem que puguis adaptar-los a les teves preferències. A més, poden incloure diverses modalitats d’entrades per a PortAventura World: 1 dia, 2 parcs o 2 dies, 2 parcs.

A més de l’allotjament als nostres hotels, tindràs serveis addicionals com ara trasllat gratuït a PortAventura World de maig a octubre o programes d’activitats de dia i de nit per a tota la família, inclosa una fantàstica experiència de realitat virtual.

Sense oblidar-nos dels descomptes exclusius en la compra de productes de PortAventura World, un programa de fidelització als restaurants i les botigues del Resort, un ampli programa d’activitats al miniclub i l’opció d’incloure l’aparcament amb un petit cost addicional.

Et donem la nostra paraula: la teva estada serà una experiència inoblidable, increïblement còmoda i amb un munt de serveis exclusius.

I tot el que et puguis arribar a imaginar! Coneix els nostres hotels i reserva amb nosaltres.

 

Ponient Vila Centric

T’estàs plantejant marxar uns dies o tens previst fer un viatge de negocis? Vols gaudir de la meravellosa sorra fina de la Costa Daurada? Vols crear records inesborrables?

Sí? Doncs has trobat l’hotel ideal! Ubicat a Vila-seca, a tan sols 1 hora de Barcelona i a pocs minuts de PortAventura World, és l’allotjament perfecte per oblidar la rutina durant uns dies.

A més, tindràs accés a l’spa i a la piscina exterior per poder planificar la teva visita al parc mentre prens el sol. Accedeix a tota mena de luxes a les nostres habitacions i apartaments!

 

Ponient Dorada Palace

Un establiment modern, renovat el 2024 i amb una decoració d’estil mediterrani. Està ubicat a 800 metres de la platja de Salou.

Ideal per gaudir d’unes fantàstiques vacances amb la família o la parella. Les instal·lacions inclouen diverses piscines a l’aire lliure (una només per a adults al terrat), una zona chill out i diverses banyeres d’hidromassatge. Les habitacions i els apartaments estan totalment equipats. També hi ha un restaurant tipus bufet, dos bars i una zona enjardinada.

No hi donis més voltes i vine a visitar-lo! I torna a casa amb una gran història per explicar a la teva gent.

 

Ponient Pirámide Salou

L’Hotel Pirámide Salou també és un hotel familiar i està situat en una zona tranquil·la del centre de Salou. Totes les instal·lacions s’han renovat al llarg del 2023!

El bufet amb showcooking (disponible amb els règims de mitja pensió i tot inclòs), els dos bars i el miniclub són ideals per gaudir d’un aperitiu amb la parella mentre els petits de la família s’ho passen genial amb les divertides activitats del programa d’animació.

I, si t’agrada la platja, la tindràs a tan sols 500 metres de l’hotel. Ja t’hi veus? Obre la finestra de l’habitació i gaudeix de la relaxant brisa del mar!

I no et perdis el miniclub interior (inaugurat fa poc) i el parc infantil exterior.

Afanya’t a venir! Et donarem la benvinguda amb els braços oberts!