Ecoeduca Destacado

Diuen que els infants són el futur, però com volem que siguin en el futur? El nou programa educatiu de PortAventura World neix de la necessitat d’ensenyar i transmetre accions de Responsabilitat Social Corporativa als més petits, amb l’aposta que, per arribar a un futur sostenible, s’ha de començar pels protagonistes. Descobreix PortAventura EcoEduca, un programa didàctic amb nous tallers sobre sostenibilitat i responsabilitat social per a alumnes de primària.

El que puguis fer avui no ho esperis fer demà

A PortAventura World tot és més divertit, i aprendre també! El programa educatiu EcoEduca és una de les diverses accions de responsabilitat social que duu a terme PortAventura World i té com a objectiu complementar el temari impartit durant el període lectiu de primària sobre el desenvolupament sostenible, amb tallers interactius de 50 minuts. Aquests tallers, que combinen teoria i pràctica, no només volen conscienciar, també volen oferir eines i proposar solucions concretes per actuar avui per al que volem demà.

Ecoeduca 3

Durant el taller de Biodiversitat, ambientat en l’increïble aviari del Makamanu Garden de Polynesia, un biòleg especialitzat mostra als alumnes les aus exòtiques de l’espectacle Aves del paraíso de PortAventura Park i els n’explica l’origen i el comportament, així com la importància de protegir la diversitat d’espècies, el valor dels seus hàbitats i les diferents espècies de plantes que hi podem trobar i la seva morfologia.

Durant el taller Residu Zero, que es fa a la platja de Polynesia, un explorador explica la llegenda maori de l’illa de Maui, on els recursos naturals es consideraven sagrats i, per tant, només s’utilitzaven els que eren realment necessaris. També s’ensenya a fer un ús sostenible dels materials per apropar-nos a una economia circular: des de l’obtenció de matèries primeres i recursos fins a la reducció de residus, la reutilització de materials i el reciclatge. Un espai de reflexió sobre l’impacte ambiental dels residus, amb propostes concretes per deixar de generar-ne.

Les reserves per a EcoEduca de PortAventura

El programa EcoEduca de PortAventura inclou continguts tan importants que volem oferir-te’ls sense cap mena de cost addicional. Aprofita aquesta oportunitat! Per afegir el programa al teu viatge escolar, només ens has d’escriure a l’adreça ecoeduca@portaventura.es. Una recomanació: fes la reserva amb antelació, ja que les places són limitades.

Hi ha lliçons que s’aprenen per sempre, i cuidar el planeta hauria de ser-ne una. Amb els tallers d’EcoEduca, que inclouen activitats divertides i participatives, aprendràs coses impossibles d’oblidar.