Des de la inauguració de Ferrari Land el 2017, Red Force s’ha convertit en l’atracció estrella del parc temàtic de Ferrari a PortAventura World. I com per no ser-ho, ja que és una de les cinc muntanyes russes més altes i ràpides del món, un fet que atrau els grans amants de l’adrenalina.

Vols saber més coses de Red Force? Doncs continua llegint perquè t’expliquem tots els detalls pel que fa a l’altura, la velocitat màxima, la història… i molt més!

 

Red Force de Ferrari Land: una muntanya russa que va fer història!

La presentació pública de Red Force va ser una gran fita en el sector dels parcs d’atraccions europeus, ja que aquest accelerador vertical es va convertir en el més alt i ràpid del continent.

Amb 112 metres d’alt i 880 metres de recorregut, és capaç d’accelerar de 0 a 180 km/h en tan sols cinc segons i generar una emoció que encara no s’havia viscut mai a Europa.

Marc Gené, pilot de proves de Ferrari, va afirmar que pujar a Red Force era el més semblant a pujar a un cotxe de Fórmula 1, ja que l’acceleració i la força de l’atracció són similars a les d’un monoplaça.

A més, un viatge en aquesta atracció dura el mateix que es triga a fer una volta a qualsevol circuit de Fórmula 1. Entre que hi puges, t’asseguren les proteccions, et preparen, surts, fas la volta, arribes i frenes passen entre un i dos minuts. És un fet fortuït, però fa que la sensació de ser a dins d’un cotxe de Fórmula 1 sigui encara més gran.

Com es va idear l’atracció?

Quan es va crear Ferrari Land, volíem que qualsevol persona pogués viure l’experiència de sentir-se com un pilot de Fórmula 1. I, amb això al cap, vam idear Red Force. El disseny no és casual: l’arquitectura és la que li permet assolir la velocitat i l’acceleració d’un monoplaça, i experimentar la sensació d’adrenalina que poden sentir els grans campions de Ferrari.

El recorregut: adrenalina en estat pur

El recorregut de Red Force consisteix en una recta d’acceleració horitzontal que li permet assolir no tan sols una velocitat de 180 km/h, sinó també una acceleració d’1,35 G. Després, el tren puja en vertical fins a una altura de 112 metres, des d’on es deixa caure en picat fins arribar a la recta final, on frena.

Com a passatger, és difícil saber exactament quan es produeix el llançament dels trens de Red Force. Quan es dona el senyal de llançament, el vehicle recula una mica fins que es fixa al sistema propulsor. Passats uns segons i d’una manera totalment inesperada, es produeix el llançament.

Per si això fos poc, l’atracció està tematitzada com si fos un circuit de Fórmula 1. L’estació simula la zona de boxes de l’escuderia Ferrari i els trens semblen autèntics monoplaces d’automobilisme. Fins i tot l’exterior recrea un circuit, amb unes grades perquè les persones que no s’atreveixin a pujar-hi puguin convertir-se en espectadors. Tot això dispara l’adrenalina i fa que la sensació de ser en un circuit sigui encara més real.

 

Una atracció que canviarà el teu estat d’ànim

Pot ser que sigui per la velocitat, per la sensació de caure al buit o per tot el seu conjunt; però, sigui pel motiu que sigui, la realitat és que, quan baixes de Red Force, el teu estat d’ànim ja no és el mateix.

És molt estrany veure algú que no estigui somrient o que digui «Uala! Quina passada!». La realitat és que qualsevol preocupació que hàgim tingut durant la setmana s’esfuma a la mateixa velocitat amb què es mou l’atracció.

Així que si tu també vols sortir-ne amb les emocions renovades, no t’hi pensis dues vegades, passa per Ferrari Land i puja a aquesta muntanya russa llegendària.

 

A punt per sentir-te com un campió de Ferrari?

Cada any, milers de visitants entren a Ferrari Land amb ganes de sentir-se com autèntics campions del Cavallino Rampante. I com per no fer-ho, ja que el parc té tot l’imprescindible per sentir-se com un pilot de Fórmula 1.

Per això, si ets dels pocs que encara no ha viscut l’experiència, t’animem a fer-ho. I si ja coneixes l’atracció, et convidem a tornar a viure l’experiència. Amb els nostres paquets i entrades combinades, t’ho posem més fàcil que mai. 😉

 

Vesteix-te de vermell i vine.

Red Force t’espera!