Aquest any ens hem proposat viure totes les emocions del Nadal sense oblidar-nos de cuidar el medi ambient. Perquè per gaudir del Nadal d’una manera conscient, no cal renunciar a res! Volem explicar-te tot el que hem preparat.

En bona companyia: VERI

El Nadal és una època per envoltar-nos de bona companyia. Per això, no dubtem a l’hora de comptar amb un dels nostres col·laboradors, Veri, per preparar aquestes festes.

I llavors se’ns va acudir una gran idea: fer un Nadal que no fos verd, sinó blau! Amb un arbre fet d’ampolles 100 % R-Pet, és a dir, 100 % reciclades i 100 % reciclables, que, a més, s’han fet servir al parc.

Què millor que vestir el Nadal amb el color del planeta, de l’aigua i de les ampolles Veri? Una manera bonica de compartir un gran compromís per celebrar que el Nadal ja ha arribat a PortAventura!

I són les mateixes ampolles que els nostres clients han fet servir al parc. Així que pots estar segur que a PortAventura Park hi ha una mica de tu. Gràcies per compartir les emocions del Nadal amb nosaltres!

Un pla que va més enllà del nostre arbre

Sabíem que no n’hi havia prou amb el nostre fantàstic arbre blau. Així que vam pensar en gran i ens vam adonar que des de PortAventura World podíem fer més per viure el Nadal d’una manera més sostenible. Molt més!

Amb un pla d’acció on tots hi estem implicats. Reduint al màxim els plàstics i el malbaratament alimentari, apostant per mitjans de transport més sostenibles i reduint la petjada de carboni del nostre parc. Cada gest compta!

Els infants tenen molt a dir

Tots formem part d’aquest Nadal sostenible, fins i tot els més petits! Perquè el millor és començar a involucrar-se amb el medi ambient des de petits. Per això hem preparat un espectacle que els ensenya que aprendre també és emocionant.

Un espectacle presentat pels simpàtics personatges de SésamoAventura on els més petits aprendran les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar. Qui ha dit que reciclar no és divertit?

Un programa per a escoles que inclou diversos tallers sobre sostenibilitat i responsabilitat social. Combinant teoria i pràctica, aprendre sobre la biodiversitat i els residus serà tota una aventura. Apunta-t’hi amb l’escola!

Cuidemos el planeta Eco Educa

I Happy Blue Xmas a tots!

Com pots veure, hem tingut en compte cada detall per viure el Nadal més emocionant i sostenible a PortAventura. Només hi faltes tu! T’hi esperem per compartir grans emocions i compromisos.