De vegades, el que costa d’organitzar un viatge és decidir amb qui vols compartir l’experiència: sol, amb la parella, amb els amics, amb els companys de feina… Però, cal triar si pots gaudir de les vacances amb tothom?

Vine a PortAventura World i viu moments inoblidables amb un grup de 20 persones o més!

Aprofita que s’ha acabat l’any escolar i que les vacances estan més a prop que mai per trucar als teus i convidar-los a experimentar un munt de moments que recordareu tota la vida.

Viatgeu de Mediterrània a China, passant per México, Polynesia i Far West, pugeu a les atraccions més explosives i descobriu la nova dark ride, Uncharted: L’Enigma de Penitence.

Continua llegint per descobrir tots els avantatges d’aquesta modalitat de viatge.

 

Avantatges exclusius

Sentir l’adrenalina de PortAventura Park amb els amics i la família junts és una de les millors experiències que pots viure. I a PortAventura World t’ho posem fàcil amb promocions i entrades úniques!

Les entrades per a grups de vacances de PortAventura World poden ser per a:

 

  • PortAventura Park.

Aquí podeu pujar a les nostres atraccions de sempre, com ara el vertiginós Dragon Khan, el trepidant Furius Baco o l’entusiasta muntanya russa Shambhala. I, sobretot, podeu pujar a la nova dark ride, Uncharted: L’Enigma de Penitence, una de les més grans d’Europa.

 

  • Ferrari Land. 

En aquest parc, podeu experimentar el mateix que els millors pilots de Fórmula 1. Pugeu a Red Force i formeu una graella d’autèntics aventurers a més de 180 quilòmetres per hora. I quan baixeu, visiteu alguns dels indrets i els racons més mítics d’Itàlia.

 

  • Caribe Aquatic Park.

I, si veniu a l’estiu, llisqueu pels tobogans més esbojarrats dels set mars i preneu el sol a unes piscines que farien embogir fins i tot als pirates més braus.

A més, per cada grup de 20 persones, us regalem una entrada gratuïta!

Consulteu el nostre web per fer la reserva. Tenim moltes ganes de veure-us!