Cada any, a PortAventura World busquem sorprendre’t amb alguna cosa que et faci tornar boig i exclamar de sorpresa. Volem que, cada vegada que tornis, visquis una experiència millor i que la teva aventura sigui completament diferent de l’anterior.

Per aquest motiu, el 2023 serà l’any amb més novetats des de la inauguració de Ferrari Land el 2017. Al títol d’aquest article ja t’hem fet un spoiler d’una de les novetats, però et recomanem que continuïs llegint perquè encara hi ha molt més. 😉

 

Un Carnaval inèdit. I no serà l’única cosa!

El 2023, PortAventura World engegarà la temporada més llarga de la història i volíem fer-ho amb una experiència inèdita. Per això, a partir del 17 de febrer, tots els caps de setmana de febrer i març celebrarem Carnaval.

Al Resort ens encanta aquesta època de l’any i trobàvem a faltar celebrar-la durant més dies. I com que també ens agrada molt disfressar-nos, hem volgut organitzar un Carnaval únic i més llarg.

De moment no te’n podem donar gaires més detalls, però et podem anticipar que decorarem alguns dels nostres mons per a l’ocasió i ens inspirarem en els carnavals més famosos del món per oferir-te un programa d’espectacles i desfilades mai vist fins ara al resort. Aquests dies de celebració hi veuràs carrosses, batucades, desfilades de comparses i espectacles itinerants que completaran la teva experiència a PortAventura World.

Però no serà l’única novetat del 2023, ja que, al llarg de l’any, hem preparat diverses sorpreses que anirem explicant quan arribi el moment. 😎

La sostenibilitat i la digitalització: els pilars de l’any vinent

Sempre hem apostat fort per la sostenibilitat i el 2023 encara més, ja que inaugurarem la planta fotovoltaica d’autoconsum més gran d’un resort de vacances a Espanya: PortAventura Solar. Amb aquest projecte, que vam anunciar el mes d’agost, cobrirem una tercera part de les necessitats energètiques del Resort i demostrarem que la diversió i la responsabilitat poden anar lligades.

A més, continuarem impulsant projectes digitals i d’innovació per oferir una millor experiència a dins del Resort. Volem que puguis viure PortAventura World molt més i de la millor manera.

 

Inaugurem una atracció nova!

Si ets un aventurer i segueixes les nostres notícies, ja deus saber que fa uns mesos vam iniciar les obres de construcció d’una nova atracció. La notícia va provocar un gran renou i, des de llavors, l’expectació és màxima.

De moment no te’n podem explicar gaires més coses, però et podem avançar que les obres van a bon ritme i que serà una experiència completament diferent. Aviat te’n descobrirem més detalls. 😄

 

Si vols viure noves aventures el 2023, aprofita: aquesta és la teva oportunitat

Com pots veure, l’any vinent vindrà carregat de novetats i sorpreses. I això només n’és un avançament! Les pròximes setmanes i mesos te n’explicarem més detalls perquè les idees i els projectes no s’aturen a PortAventura World. Per això, si vols viure un nou any d’aventures, et recomanem que aprofitis les ofertes de la Black Week.

 

A punt per a la pròxima aventura?

Reserva-la ara