El Carnaval dels Carnavals de PortAventura World s’acaba aquest cap de setmana i, amb ell, s’acaba aquesta nova època on la diversió, el ball, l’alegria i les disfresses s’han fusionat amb l’adrenalina i ens han regalat moments únics.

Però saps què és el millor? Que, tot i que aquest any ha estat el primer carnaval al Resort, no serà l’últim. I és que… a PortAventura World ens apassiona la diversió!

 

Hem viscut una festa inoblidable

Sis caps de setmana en què el Resort s’ha omplert de confeti i diversió. El Carnaval de Rio i el de Venècia s’han ajuntat per celebrar una festa amb molta alegria, al ritme de la samba i amb l’elegància veneciana més autèntica.

Durant aquests dies, hem viscut (i heu viscut) un munt d’emocions i hem immortalitzat milers de moments a Instagram i TikTok.

Ens ho hem passat genial amb els xous

Carnaval és sinònim de disfresses, però també de música, diversió i ball. Molt de ball. I això és precisament el que hem fet: ballar moltíssim!

Ens hem sentit com si fóssim a la ciutat de Rio, hem AL-LU-CI-NAT amb les acrobàcies d’alguns xous, hem quedat bocabadats amb alguns truca de màgia carnavalescos i hem donat al cos tot el que ens demanava perquè el ritme no parés en aquest primer Carnaval que recordarem sempre.

 

 

També hem triat el Rei del Carnaval!

Volíem viure el Carnaval més autèntic i, per això, el 18 de febrer vam convocar un concurs de disfresses per trobar el nostre Rei o Reina del Carnaval dels Carnavals.

El nostre equip de xarxes socials va buscar les millors disfresses, les va fotografiar i vau votar la que més us va agradar.

I aquesta va ser la disfressa guanyadora, que va desfilar a la Carnival Parade el passat 11 de març! Mola, oi?

L’any que ve… més!

En aquest primer Carnaval dels Carnavals de PortAventura World hem viscut una festa inoblidable, però, com et dèiem a l’inici d’aquesta publicació, no serà l’últim. De fet, ja estem pensant en el Carnaval de 2024 i et podem assegurar una cosa: si aquest any t’ha agradat, l’any que ve encara t’agradarà més perquè serà molt millor!

 

L’aventura continua amb l’Easter Celebration

A PortAventura World ens hem proposat que aquest 2023 sigui millor que l’any passat i, per això, després del Carnaval dels Carnavals, ara volem celebrar l’arribada de la primavera amb l’Easter Celebration. De moment no podem explicar-te’n gaires coses, però et podem anticipar que t’ho passaràs genial i que serà una època amb moltes emocions i adrenalina.

 

Vols seguir vivint un any inoblidable?

T’esperem a PortAventura World!