A PortAventura World ens agrada fer-te viure noves aventures any rere any i que exclamis «Uaaaa» sense haver-te pujat a cap atracció. Per això, aquest 2023 inaugurem la nova temporada amb un esdeveniment que mai no s’ha vist al Resort: el Carnaval de PortAventura World!

Del 17 de febrer al 26 de març, cada cap de setmana podràs viure una experiència única i totalment inèdita. Si vols saber de què es tracta, continua fent scroll.

 

Viu una festa inoblidable

T’imagines viure alguns dels millors carnavals del món en un mateix carnaval, gaudir d’aquesta gran festa mentre puges a atraccions carregades d’adrenalina i acumular una infinitat de records? Doncs així és el Carnaval de PortAventura World, un carnaval diferent a la resta de carnavals i on la paraula «avorriment» no té cabuda.

 

Rio de Janeiro i Venècia es fusionen en una festa única

Dos dels grans carnavals del món s’uneixen per celebrar una festa amb molta alegria, al ritme de la samba i amb l’elegància veneciana més autèntica. Sis caps de setmana en què el Resort s’emplenarà de confeti i diversió.

Durant aquests dies, podràs viure un grapat d’emocions, sentiràs unes ganes immenses de ballar i voldràs immortalitzar milers de moments que, sense cap mena de dubte, acabaràs compartint al teu perfil d’Instagram.

 

Xous amb els quals no podràs deixar de ballar

Carnaval és sinònim de disfresses, però també de música, humor i balls. I això és justament el que t’ofereixen els diferents espectacles de PortAventura World.

Cançons que et provocaran unes ganes immenses de moure’t com si fossis a Rio de Janeiro, acrobàcies que et deixaran bocabadat, trucs de màgia carnavalescs que et dibuixaran més d’un somriure… Tot el que et demana el cos perquè el ritme no pari i puguis viure un Carnaval que sempre recordaràs.

Vols saber més coses d’aquests espectacles? Descobreix tots els espectacles de PortAventura World per Carnaval.

 

Una decoració especial per celebrar un Carnaval especial

A PortAventura World, quan arriba una època especial, como ara l’Easter Celebration, Halloween o Nadal, ens agrada tematitzar els nostres espais perquè els puguis viure molt més.

Carnaval no n’és cap excepció. Decorarem gran part de PortAventura Park perquè visquis una de les aventures més alegres a dins del Resort. Mons com ara Mediterrània o Far West, i espais com la Plaça Imperial de China, es vestiran per a l’ocasió i et traslladaran a un PortAventura Park que fins ara no havies viscut.

A més, amb les diversos xous itinerants, sentiràs encara més aquesta festa. I si vols immortalitzar el moment abans de desfasar-te, hi haurà diversos photocalls perquè puguis sortir amb la millor cara.

Puja disfressat a les millors atraccions i emporta-te’n el millor record

Cap Carnaval del món es pot celebrar mentre puges a Shambhala, Dragon Khan o Hurakan Condor, entre altres atraccions. Això només es pot fer al Carnaval dels Carnavals de PortAventura World.

I el millor de tot no és que sigui únic, que també ho és. El millor és que, si hi puges disfressat, podràs posar-te a la pell del teu personatge i la photo finish esdevindrà un moment encara més memorable.

 

T’hi espera el Carnaval com mai no l’has viscut

Diuen que les primeres vegades mai no s’obliden i aquesta serà una gran primera vegada. Volem que el 2023 sigui un any molt especial i volem viure’l amb tu sense estar-nos de res.

Tens la disfressa preparada?

T’hi esperem!