Ja queda menys perquè sigui Carnaval! I no serà un Carnaval qualsevol… Arriba el primer Carnaval Made to Remember de la història.

I què vol dir això?

Que PortAventura World ho donarà tot per fer que sigui inoblidable. Tindrem un munt de xarangues com a convidats especials que ompliran l’avinguda principal del parc, totalment ambientat per a l’ocasió. El confeti serà la nostra bandera oficial i les atraccions funcionaran a tota màquina perquè et puguis endur a casa un record únic.

Tu ets el nostre Rei o Reina del Carnaval i volem que recordis tota la vida tot el que hem preparat!

Els Reis es mereixen la millor disfressa!

Aquests dies, el parc s’omplirà de color i confeti. Les xarangues i la música desfilaran pel parc i cada moment serà una gran festa.

I perquè la puguis viure com cal, volem compartir amb tu idees de disfresses úniques que et convertiran en el visitant més especial de PortAventura World.

 

El gran Rei o Reina dels loopings

Per descomptat, la primera proposta de disfressa és la de Rei o Reina. Què necessites?

Un autèntic Rei o Reina del Carnaval no es regeix per les tendències de moda, sinó que les crea! Així que ja pots escollir la combinació o l’accessori que més t’agradi. Si sempre havies volgut posar-te aquell look tan esbojarrat, però mai no t’hi havies atrevit… Avui és el dia!

Però si encara necessites idees, compartim amb tu alguns elements que et donaran un aire encara més UAU .

Un barret d’arlequí amb cascavells sempre queda bé. Et donarà aquell aire esbojarrat i descarat tan característic del Carnaval! Si no trobes el barret ideal, també pots optar per una perruca vistosa.

Pel que fa a la roba, el límit el posarà la teva imaginació. Les peces amples, com els pantalons bombatxos, són perfectes. A més, són supercòmodes. Així podràs gaudir de totes les atraccions sense entrebancs. Tria colors vistosos i discordants: com més estridents, més cridaràs l’atenció!

Per acabar, decora l’outfit amb unes quantes serpentines de color vermell com si fossin els loopings del nostre Dragon Khan… i ja tindràs la disfressa preparada per gaudir del Carnaval com cal i asseure’t al nostre gran tron!

 

Disfressa «disco anys setanta»

La música és, indiscutiblement, el que fa que tots els nostres espectacles siguin extraordinaris. Amb la nostra llista de YouTube plena de grans èxits no podràs deixar de ballar. Així que prepara una disfressa a la mateixa altura!

 

Play video button

I no se’ns ocorre cap disfressa millor per moure la cintura que la de la «disco anys setanta». Viatja 50 anys enrere en el temps amb una disfressa inspirada en les discoteques clàssiques època dels anys setanta per demostrar qui és l’autèntic rei de la pista. Què necessites?

Una camisa o samarreta psicodèlica per la part de dalt. Com més virolada, millor. La pots fer tu mateix pintant a mà una samarreta vella que tinguis per casa, així li donaràs una nova vida.

Combina-la amb uns pantalons acampanats i unes sabates còmodes i brillants. Com més brillin, millor. Amunt la purpurina!

El toc final són unes ulleres de sol amb llumets. Seràs l’autèntic protagonista dels nostres xous!

 

Explorador de PortAventura World

PortAventura Park té un munt de secrets amagats i de sorpreses per descobrir. Per això, una bona disfressa per gaudir de cada racó del parc és la  d’explorador! Què necessites?

Un bon explorador necessita roba ben còmoda. Un pantaló d’esport i una armilla són ideals per poder-te moure amb llibertat. Però… compte! Que no tot s’hi val! Tria’n uns de colors pastel o terra per poder-te camuflar bé i passar desapercebut entre la resta de cercadors de tresors.

També necessitaràs un barret d’ala gran per protegir-te del sol, una lupa per interpretar totes les pistes i un bon mapa del tresor que t’ajudi a trobar l’or.

Quan ho tinguis tot, ja estaràs a punt per entrar a El Templo de Fuego o per endinsar-te en les profunditats de la muntanya de Penitence!

Aquestes només són algunes idees, però segur que en tens moltes més. Sorprèn-nos amb una disfressa única i converteix-te en el Rei o la Reina del nostre Carnaval!

 T’hi esperem!