Si, per a molts, l’estiu és la millor època de l’any, és perquè durant aquests mesos podem fer un munt de plans que són impensables la resta de l’any. Fa més bon temps i, a més, tenim més estones lliures per passar-nos-ho genial. I saps el millor de tot? Que la zona de la Costa Daurada té infinitat de racons per gaudir d’infinitat de plans.

Vols saber què pots fer si vens de vacances per la zona? Doncs no et perdis els següents cinc plans ideals per fer amb els amics a l’estiu. 😉

 

Visita PortAventura World

 

Viatjar a la Costa Daurada a l’estiu i no visitar PortAventura World és com anar a Egipte i no visitar les piràmides: un pecat! I més si viatges amb els amics, ja que és un pla ideal per xalar de valent amb el que considerem la nostra segona família.

Si t’agrada la velocitat, no deixis d’experimentar l’adrenalina que sentiràs a les cinc atraccions més ràpides de PortAventura World. I si t’agraden els espectacles, no et perdis els millors xous de l’estiu. A PortAventura World, et divertiràs amb els amics i viuràs moments molt emocionants; però, sobretot, col·leccionaràs una gran quantitat de records.

Això sí, si t’agrada viure-ho tot al màxim i no perdre-te’n res, et recomanem adquirir el paquet d’Hotel + Entrades. A PortAventura World hi ha tantes coses per fer que un dia et pot semblar poc. 😎

 

Fes turisme pels pobles de la Costa Daurada

El segon dels cinc plans ideals que et recomanem fer amb els amics a l’estiu és visitar alguns dels pobles dels voltants.

Tenim la sort d’estar en una zona privilegiada, amb un munt de municipis bonics, que tenen una gran història i que conviden a descobrir-los. Des de Calafell fins a Sant Carles de la Ràpita, hi ha tota mena de racons que t’encantaran i on pots fer-te fotos per ser l’enveja dels teus seguidors a Instagram.

Si vols conèixer un xic més els pobles més bonics de la Costa Daurada, no et perdis l’article que hem escrit. 😉

 

Banya’t en una platja de somni

Si vens a la Costa Daurada, banyar-te en una platja de fantasia no hauria de ser un pla ideal per fer amb els amics a l’estiu: hauria de ser una obligació! No és per presumir, però si alguna cosa caracteritza aquesta zona són les seves platges úniques.

Són tan excepcionals que el nom de la costa està relacionat amb el color de la sorra amb el reflex del sol. Amb més de 80 km de litoral, serà impossible que no t’entrin ganes de banyar-te.

Amb un sol problema: que hi ha tantes platges fantàstiques que no sabràs quina triar.

 

Gaudeix de la millor gastronomia

Diuen que som el que mengem. Per això, si t’agrada menjar bé quan viatges, pots estar segur que aquest serà un bon viatge.

Però saps què diuen també del menjar? Que ben acompanyat, es gaudeix encara més. I la Costa Daurada va sobrada de platges i de bona gastronomia.

Hi ha tanta varietat de plats que no sabràs amb quin quedar-te. La nostra recomanació? Que et deixis portar. Això sí, si no has vingut mai per la zona i vols degustar alguns dels plats típics, que són una aposta segura, no deixis de provar el xató, l’arrossejat, el romesquet i el menjar blanc. 😋

 

Practica esport a l’aire lliure

Si t’agraden els esports d’aventura, un pla ideal per fer a l’estiu amb els amics és fer exercici a l’aire lliure mentre admires la natura de l’entorn. A més de trobar-hi platges immillorables, també hi ha paratges naturals per fer esport i gaudir del paisatge.

Vela, caiac, pàdel surf, esnòrquel… Les possibilitats a la costa són gairebé infinites. Si et ve de gust gaudir d’un esport concret o aprendre a practicar-lo, tens una oferta molt variada per matar el cuc.

Ara bé, si vols conèixer l’interior més pròxim, tens diverses rutes de senderisme i BTT per descobrir racons inimaginables. 😉

 

Aquest estiu, el millor pla amb els amics és fer tots els plans

Ens agradaria dir-te que visitar PortAventura World és el millor pla de tots, però, tot i que és un gran pla (d’això no en tinguis cap mena de dubte), si aprofites també per fer turisme pels voltants del resort, gaudiràs d’una experiència molt més única i en guardaràs molt bon record.

 

Planifica el millor estiu

i viu-lo al màxim!