A PortAventura World, volem que cada segon que passis al nostre resort sigui inoblidable. Per això, t’oferim l’oportunitat de gaudir de les millors atraccions, de restaurants on pots degustar la gastronomia dels racons més recòndits del món, d’hotels amb tota mena de comoditats on l’aventura no descansa, d’espectacles plens d’acció, de foc i adrenalina, i molt més.

I perquè gaudeixis de tot això, volem compartir amb tu una sèrie de consells perquè els dies que passis aquí tot vagi rodat i puguis recordar-los tota la vida.

Agafa un bolígraf i un paper perquè… comencem!

 

Informa’t abans d’arribar

 Per poder viure al màxim l’experiència al parc, abans de venir és important que t’informis bé de tot el que hi ha. En aquest article del blog i a la nostra pàgina web trobaràs tota la informació que necessites per saber exactament què t’ofereixen les nostres sis grans àrees: Polynesia, México, SésamoAventura, Mediterrània, China i Far West; així com els nostres parcs i les nostres atraccions.

Si vens pocs dies, tria bé les atraccions i els espectacles que no et vols perdre per viure exactament el que vols viure.

Visita guiada

 Una altra manera d’aprofitar al màxim el parc, i que no tothom coneix, són les visites guiades. Com les de qualsevol monument o lloc turístic, però plenes de diversió!

Un guia de PortAventura Park t’explicarà tot el que ha fet que el nostre resort sigui un dels millors d’Europa: des de la història del seu naixement fins a les últimes novetats del parc, com ara Uncharted: L’Enigma de Penitence. D’aquesta manera, descobriràs secrets que només coneixen els nostres seguidors més autèntics.

 

Tria bé el dia de visita i consulta les promocions

 El preu mitjà de les entrades per a PortAventura Park està al voltant dels 50 €, però si les compres amb temps i consultes regularment el nostre web, podràs trobar descomptes i promocions únics que faran que la teva aventura tingui un gran valor, però et costi poc.

A més, és important que triïs quan vols venir. Si fas vacances i t’ho pots combinar, et recomanem que vinguis entre setmana, de dimarts a dijous. Aquests dies hi ha menys afluència de gent i podràs gaudir de tot el que t’ofereix el parc amb més tranquil·litat. Un altre consell és aprofitar per pujar a les atraccions més populars a l’hora de dinar. Mentre la resta de visitants són al restaurant o descansen, tu pots gaudir de Furius Baco, Shambhala i Dragon Khan gairebé sol.

Vine preparat

Per últim, vine amb roba i calçat còmodes. A l’estiu, és recomanable portar gorra, barret o algun altre accessori per protegir-te del sol. Hidrata’t amb freqüència. A l’interior del parc hi ha un munt de punts d’alimentació on pots demanar un gelat, una aigua o un refresc. Aprofita-ho i treu tot el suc de la teva experiència al resort!