El Nadal és per compartir el temps i fer-ho també amb la família. Molta gent viatjarà de lluny per poder-se veure, així que volem compartir amb tu alguns consells per al retrobament perfecte, i perquè gaudeixis al màxim del Nadal.

Aprofita cada minut!

Quant feia que no veies els cosins? O l’àvia? Segurament més del compte… Així que intenta aprofitar al màxim cada moment junts. I recorda: segueix sempre les recomanacions de seguretat! Es gaudeix més del Nadal quan es comparteix amb els altres.

Si vens a PortAventura amb la teva gent, et recomanem planificar una mica el dia perquè tots us ho passeu fantàsticament bé. Hi trobaràs atraccions i espectacles per a totes les edats!

Llega la Navidad 3 Llega la Navidad 1

Explica anècdotes i històries

El més divertit d’aquests retrobaments és poder explicar les coses que ens han passat al llarg de l’any, o recordar aquella anècdota tan bona amb la qual tothom acaba rient. Recorda que els més gran sempre tenen grans històries. Escolta’ls i n’aprendràs moltes coses.

Si vols viure grans històries, et recomanem venir a descobrir els espectacles de Nadal de PortAventura. Hi trobaràs des de musicals fins a llegendes de l’oest llunyà!

El més important no són els regals

Recorda que el millor del Nadal són les emocions que viuràs. Els regals són secundaris. Amb l’esforç que hauràs fet per pensar què li pot agradar a la família i els amics, n’hi ha prou.

Si has de fer algun regal, et recomanem que apostis per les experiències. Inclouràs tota la família, i són difícils d’oblidar. Unes entrades per al parc és el regal ideal, i l’excusa perfecta per tornar-vos a veure!

Posa-li banda sonora

Si Nadal fos una pel·lícula, quines cançons sonarien? Sense nadales no seria Nadal!

Nosaltres ja n’hem fet una selecció, que sonarà per tot el parc. Serà el toc addicional que donarà vida a la decoració. T’ho perdràs?

Aprofita per fer fotos

Fes fotos del retrobament. No només per penjar-les a les xarxes, sinó també per conservar un record bonic d’aquests dies. Quan vulguis reviure aquests moments, podràs mirar-les, i segur que et faran somriure.

A PortAventura, trobaràs un munt de punts per fer-t’hi selfies, davant del nostre arbre o a qualsevol dels carrers del parc. Tots estan decorats!

Navidad 2

I el més important: diverteix-te!

Aquest és l’últim i el millor consell que et podem donar per gaudir de veritat del Nadal. Confia en nosaltres: som experts en les festes nadalenques! O potser no has vist tot el que hem preparat? T’animem a descobrir-ho i a celebrar el teu retrobament de Nadal a PortAventura World.