Les vacances de Setmana Santa són molt a prop i, ves per on, coincideixen amb l’obertura de la nova temporada de PortAventura World. Com que el resort està pensat perquè qualsevol persona pugui viure-hi una gran aventura, tot seguit et presentem un sèrie de plans i activitats per fer amb infants per Setmana Santa. S’ho passaran d’allò més bé i viuran una experiència plena d’emocions.

Easter Celebration: vine i celebra la primavera a PortAventura World!

Venir a PortAventura és el pla perfecte per fer amb els infants per Setmana Santa! Per primera vegada en tota la història del resort i com a gran novetat del 2022, aquest any celebrarem la primavera a PortAventura World. Ho farem del 8 d’abril al 8 de maig i sense estar-nos de res. Fins i tot, abans d’obrir les portes per inaugurar la nova temporada, hem preparat una sorpresa que t’encantarà, a tu i als més petits!

El 5 d’abril jugarem amb #ScoutAventura, que consisteix a trobar els sis ous amagats al web de PortAventura World. Si hi fas clic a sobre, podràs aconseguir una gran recompensa.

Vols saber què t’espera a partir del 8 d’abril? T’ho expliquem. 😉

L’Easter Egg decorat més gran del món

Si no has vist mai un GUINNESS WORLD RECORDS™, ara pots veure’l amb els teus petits aventurers en viu i en directe a l’entrada de PortAventura Park.

Fes-te una foto en família davant d’aquest ou gegant preparat per a l’ocasió i ubicat a Mediterrània. I, si vols, també pots compartir aquest moment a les xarxes socials amb els hashtags #PortAventura i #EasterCelebration.

Tematitzem SésamoAventura

Un altre avantatge de venir a PortAventura per Setmana Santa és que tematitzem algunes zones del parc. Aquest any toca decorar SésamoAventura! A l’interior de PortAventura Park hi ha un món aventurer on els més petits de casa poden conèixer en Coco, l’Epi, en Blas, l’Elmo i la resta dels seus personatges preferits. A més, durant l’Easter Celebration, aquest món estarà tematitzat per a l’ocasió.

Vine, admira la decoració de Setmana Santa i diverteix-te en família a les atraccions d’aquest món fantàstic on els més petits poden sentir tota mena d’emocions i despertar el seu esperit aventurer.
Sense cap mena de dubte, portar-los aquí és regalar-los un record que no oblidaran.

Gaudeix del nostre xou itinerant

Durant l’Easter Celebration, un espectacle itinerant recorrerà alguns dels carrers de PortAventura Park amb un ball dinàmic, alegre, divertit, sorprenent i per a tota la família. Si te’l trobes, no te’l perdis!

Semana Santa_en_PortAventura

Altres plans per fer amb infants per Setmana Santa a PortAventura World

Mentre et diverteixes amb l’Easter Celebration, pots recorre’t la resta de PortAventura World a la recerca d’altres aventures familiars.

Explora els nostres mons

Visitar PortAventura World és una oportunitat única perquè els més petits puguin despertar el seu esperit aventurer. Tots els mons recreen amb fidelitat algunes zones del planeta.

Tan bon punt entrin, descobriran la cultura mediterránea més autèntica. A Far West, sabran què significa ser un autèntic vaquer i aprendran a cridar: Yee-haw! A China, es convertiran en petits guerrers shaolin. A Polynesia, sabran com se sent un veritable explorador. I a México, podran endinsar-se en la cultura asteca.

Sense oblidar-nos del parc Ferrari Land, on els amants dels cotxes quedaran meravellats i podran sentir-se com autèntics pilots de curses.

SemanaSanta en PortAventura World

Gaudeix dels espectacles

Una altra de les millors coses que pots fer si vens per Setmana Santa a PortAventura World és gaudir dels nostres espectacles! Pensats per a tots els públics, amb ells segur que gaudiràs d’un gran moment. A més, són una bona opció per divertir-se i, alhora, descansar.

Alguns dels espectacles més populars entre els nens són:

    • Let’s Dance, l’espectacle de SésamoAventura on els més petits poden ballar amb els personatges de Sesame Street®.
    • Cuidemos el Planeta, un espectacle de SésamoAventura amb el qual, a més de divertir-se, aprendran la importància de reciclar i d’un món sostenible.
    • Aves del Paraíso, un espectacle on, a més d’al·lucinar amb els ocells, aprendran algunes curiositats d’aquestes aus.
    • PortAventura Parade, una cavalcada amb música on els personatges i artistes de PortAventura Park ho donaran tot per treure un somriure al públic.
    • Novetat 2022: Destination Dance. El Gran Teatro Imperial de China s’engalana amb un espectacle de dansa ple de música, ritme i color.
Semana Santa PortAventura World

Fotografia’t amb en Woody, l’Elmo i la resta de personatges

Conèixer els seus personatges preferits és una cosa que fascinarà els més petits sense cap mena de dubte. Es passejaran per tot el parc i estaran sempre disposats a fer-se una foto perquè puguin emportar-se a casa un record per sempre.

Que no et faci vergonya demanar-los una foto per regalar-vos un record preciós.

Semana Santa PortAventura World

Menja en família

Menjar és molt important, però amb nens de vegades resulta complicat perquè no tot els agrada o poden tenir intoleràncies alimentàries. Per sort, a PortAventura World tenim en compte totes les opcions i hi ha tota mena de restaurants amb menús infantils pensats per als més petits.

I, per si tot això fos poc, també tenim els quioscos, amb plats que sempre els vindran de gust, opcions més saludables, com fruita, o capritxos típics, com ara llaminadures o gelats.

Baixa pels tobogans

Tobogans i infants sempre van plegats. És una cosa que encanta els més petits. A PortAventura World ho sabem i, per això, tenim dos espais on poden divertir-se sense parar.

Un d’aquests espais és a SésamoAventura i està pensat per a totes les edats. Fins i tot hi ha una àrea exclusiva amb portes i tobogans, molt més accessible per als més petits.

L’altre és a China i és un gran circuit que simula el cos d’un drac. Aquí, infants de qualsevol edat podran baixar per les diverses rampes que surten dels laterals de l’animal.

Diverteix-te a les atraccions!

Hi ha persones que pateixen perquè no saben si, durant la visita a PortAventura World, els més petits podran pujar a les atraccions. Tal com t’expliquem en aquest article, hi ha una llarga llista de possibilitats perquè els més petits també puguin viure emocions intenses tinguin l’edat que tinguin.

 

T’agradaria viure aventures en família?

A PortAventura World, tenim diversos descomptes i tota mena de paquets que inclouen Hotel + Entrades a PortAventura i molen molt, perquè volem que visquis la millor aventura en família.

Vine a l’Easter Celebration i
que comenci l’aventura!