Arriba la primavera i el bon temps, i ho celebrem sense estar-nos de res amb l’Easter Celebration. Si vols gaudir d’una festa única i amb molta alegria, del 31 de març al 14 de maig pots fer-ho a PortAventura World, on t’esperen moltes novetats i més hores d’aventures.

Vols saber tot el que t’espera aquesta temporada? Doncs continua llegint perquè tot seguit t’ho expliquem!

 

Celebra la primavera amb l’Easter Celebration

Un any més, a PortAventura World tornem a celebrar l’arribada de la primavera. Hem preparat tota mena de sorpreses perquè, durant unes quantes setmanes, a més de gaudir d’una de les millors èpoques de l’any, puguis sentir tota mena d’emocions mentre el bon temps t’acompanya. I és que ja saps què diuen: «A PortAventura World, la primavera l’adrenalina altera».

 

SésamoAventura es vesteix per a l’ocasió

En Coco, l’Epi, en Blai, l’Elmo i la resta dels personatges de Sesame Street® han decorat el seu món per a aquesta gran celebració. Han col·locat tota mena d’Easter eggs per donar-li encara més color a SésamoAventura i perquè els més petits puguin sentir tot tipus d’emocions mentre desperten el seu esperit aventurer.

I, per si això fos poc, han adaptat alguns dels xous d’aquesta temporada amb noves coreografies que us faran moure l’esquelet en família i que, sens dubtes, us despertaran més d’un somriure.

 

Obrim les atraccions d’aigua

Amb l’arribada del bon temps i el sol, la calor es comença a notar. Per sort, a PortAventura Park hi ha diverses atraccions on, a més de remullar-te, sentiràs l’adrenalina de viure una aventura única i inoblidable.

Tutuki Splash, Grand Canyon Rapids, Silver River Flume i Angkor t’esperen perquè visquis i tornis a viure l’Easter més refrescant.

 

Ferrari Land amplia l’horari: viu més hores d’adrenalina i aventures

T’imagines sentir-te com un pilot durant el Gran Premi de Singapur o d’Abu Dabi? Veure el capvespre mentre viatges a 180 km/h? O baixar a tota velocitat sota la llum de les estrelles? Doncs a partir d’ara ho pots fer.

Una altra novetat de la temporada és que, a més de l’Easter Celebration, Ferrari Land obrirà de les 16 a les 22 h. Això és una gran notícia perquè podràs sentir la velocitat i l’adrenalina mentre es fa de nit, i allargar l’aventura quan PortAventura Park tanqui les portes, ja que la casa del Cavallino Rampante encara estarà oberta.

A punt per acabar el dia vestit de color vermell? Doncs ja ho saps!

Play video button

T’agradaria viure una primavera inoblidable? Vine a l’Easter Celebration de PortAventura World

La primavera és una de les millors èpoques de l’any. El bon temps, l’alegria i les ganes de diversió fan que aquests mesos siguin els preferits de molts aventurers. I com que ens agradaria que t’ho passessis encara més bé, volem que la primavera d’aquest 2023 sigui més memorable.

 

Vine i viu més hores d’emocions.

Et conformaràs amb menys?