5 d’octubre a PortAventura Park

EcoEduca Green School Days, una jornada única per a l’àmbit escolar

PortAventura World promou la jornada EcoEduca Green School Days, un esdeveniment únic adreçat a professors i alumnes amb multitud d’activitats, gimcanes, concursos i actuacions musicals a l’àrea de China.

EcoEduca Green School Days és un dels projectes educatius més engrescadors de PortAventura World i neix amb l’objectiu d’apropar a les noves generacions valors i hàbits de conscienciació mediambiental amb una fórmula diferent, que només PortAventura World pot oferir, unint diversió, emoció i educació amb la voluntat d’aconseguir plegats un món més verd i sostenible.

Gimcana verda

Una de les activitats principals de la jornada serà el Hackathon PortAventura World Talent, una gran gimcana en què els grups participants han de resoldre un desafiament sostenible amb propostes creatives, innovadores i, per descomptat, sostenibles. Els guanyadors aconseguiran entrades gratuïtes per a PortAventura Park.

És imprescindible fer la inscripció prèvia AQUÍ.

EcoEduca, la gran aposta educativa de PortAventura World

Des de la inauguració de PortAventura World, sempre hem estat presents en la formació dels escolars i els estudiants, oferint-los activitats educatives que han anat evolucionant amb el temps, fins que l’any 2021 va néixer el projecte PortAventura EcoEduca amb l’objectiu de transmetre valors ecologistes d’una manera dinàmica, divertida i participativa.

EcoEduca s’ha convertit en un gran projecte educatiu que inclou tallers interactius com el de Residu Zero o el concurs escolar «Fes el teu món més sostenible», amb el qual escoles de tot el país proposen solucions creatives per a la preservació mediambiental del seu entorn més pròxim. Amb aquest concurs, PortAventura World es compromet a finançar els projectes guanyadors. Finalment, el projecte incorpora també l’esdeveniment Green School Days, la primera jornada sobre medi ambient, educació i diversió adreçada a les escoles.

Reserva ara la teva entrada per a la jornada Green School Days a UN PREU INCREÏBLE!

Des de PortAventura World volem que tu i els teus alumnes gaudiu d’un dia carregat d’activitats, educació i, sobretot, molta diversió, a un preu superreduït:

13 € per a grups de primària i 19 € per a grups de secundària!

El PREU ESPECIAL de la jornada Green School Days també està disponible els dies 3 i 4 d’octubre.

Fes AQUÍ la reserva

Suma’t a nosaltres, el planeta t’ho agrairà.

Per sol·licitar més informació, escriu-nos a ecoeduca@portaventura.es