T’agradaria gaudir de tota l’adrenalina, l’emoció i la velocitat als nostres parcs, hotels, espectacles i restaurants… sense parar?

Doncs, per aconseguir-ho, no hi ha res millor que els nostres passis +PortAventura Club, que aquests dies celebren el seu 1r aniversari! Amb els passis pots aprofitar al màxim tot el que el nostre Resort pot oferir-te, gràcies als seus avantatges exclusius.

  • 3 tipus de passis per gaudir de PortAventura World a la teva manera: Adventurer, Explorer i Discoverer

  • Digitals, perquè els portis sempre al mòbil!

  • Descomptes en entrades, restaurants, botigues i hotels del Resort

  • Avantatges especials en alguns productes del Resort: passis Express, DigiPass, lloguer de cotxets infantils i cadires de rodes, etc.

  • Beneficis exclusius fora del parc: descomptes en més de 70 establiments, visites a altres parcs, etc.

Busquis l’aventura que busquis, hi ha un Passi perfecte per a tu! Continua llegint per descobrir-los i regala’ls aquest Nadal!

O t’estimes més regalar el mateix de sempre?​

 

ADVENTURER PASS​

El primer pase Adventurer Pass et dona accés a PortAventura Park des de 180 dies l’any, de manera que podràs crear records que durin per sempre!

A més, podràs aparcar el cotxe al nostre pàrquing amb un 50 % de descompte! I, perquè la teva experiència al parc sigui encara millor, tindràs un 10 % de descompte en botigues, restaurants i en entrades per a familiars i amics, als tres parcs!

Sona bé, oi? Doncs espera a descobrir els beneficis de la resta de passis!

 

EXPLORER PASS​

Amb l’Explorer Pass tens accés il·limitat a PortAventura Park i accés limitat a Caribe Aquatic Park. A més, podràs aparcar gratuïtament al nostre pàrquing tantes vegades com vulguis.

Com en l’anterior modalitat, aquí també tindràs descomptes en entrades per a familiars i amics, però amb l’Explorer Pass seran del 20 %!

Als restaurants, podràs tastar els millors plats un 15 % més econòmics, i a les nostres botigues, comprar productes únics amb un 20 % de descompte! I això que ve ara és molt especial: et regalarem una entrada gratuïta pel teu aniversari.

Hi ha molts més beneficis, com per exemple descomptes als nostres hotels o en els passis Express. Descobreix tots els avantatges de l’Explorer Pass, i prepara’t per viure una gran aventura!

 

DISCOVERER PASS​

Aquest és el Passi més complet de +PortAventura Club! Amb el Discoverer Pass viuràs les aventures més increïbles, amb accés il·limitat a PortAventura Park, Caribe Aquatic Park i Ferrari Land. Tres parcs per a tu, quan i com vulguis!

No només tindràs pàrquing gratuït, sinó que podràs aparcar al pàrquing preferent, segons disponibilitat. A més, el Discoverer Pass inclou una entrada gratuïta per a PortAventura Park perquè puguis compartir l’experiència amb qui vulguis.

Per celebrar el teu aniversari, i poder guardar els moments més divertits en imatges, et regalarem un DigiPass d’un dia. I això no és tot, perquè tindràs descomptes realment increïbles, com un 25 % en entrades, un 20 % en restauració i botigues, i un 15 % en passis Express.

A més, saps que tindràs accés a esdeveniments exclusius? Els avantatges d’aquest Passi no s’acaben mai! Descobreix tots els beneficis del Discoverer Pass aquí!

Ja són molts els aventurers i aventureres que formen part de +PortAventura Club. Aconsegueix tu també el teu Passi, o regala’l per Nadal. No hi ha res més emocionant que oferir l’oportunitat de viure 365 dies inoblidables!

Tots els regals passen de moda, però aquest el recordaràs per sempre!

T’espera una gran família!