Aquest any, des del 23 de setembre fins al 12 de novembre, podràs gaudir a PortAventura World del Halloween més èpic que mai hagis viscut!

Més d’un mes en què PortAventura Park es transformarà en un lloc terrorífic, ple de personatges que es quedaran gravats a la teva memòria per sempre, d’esgarrifances i d’espectacles que et faran tremolar d’emoció… i de por.

I per assegurar que gaudeixis al màxim de l’experiència completa, posem a la teva disposició descomptes en el paquet d’Hotel + Entrades per a PortAventura Park, o la possibilitat de gaudir de PortAventura Park i Ferrari Land durant dos dies per només 49 €.

Ara ja no tens excusa per quedar-te a casa! Entra al nostre web per descobrir tots els detalls i posa rumb al lloc on Halloween es convertirà en el millor dels teus records!

Però… per què serà tan increïble aquest Halloween a PortAventura World?

Si ets un autèntic amant de la por, seu i pren nota. T’explicarem les raons per les quals hauries de marcar en el calendari aquest Halloween com una cita ineludible per venir al teu resort favorit.

Durant Halloween, PortAventura Park es transformarà en un lloc totalment diferent, únic i increïblement emocionant. La tematització omplirà cada racó de tremolors i esgarrifances, i farà que l’adrenalina i la gran velocitat no siguin l’únic motiu que et faci cridar.

A més, al Halloween de PortAventura comptem amb personatges Made To Scream, que convertiran els nostres espectacles i passatges en un paradís per als amants de la por. T’atreveixes a conèixer-los?

Catrina, la cap de La Hacienda. Un espectre rebel, ple d’energia i d’uns ulls freds com el gel que il·luminaran fins i tot la nit més fosca. Si la sents cantar, serà millor que corris més que el vent!

El Boig. És astut, ràpid i se les sap totes per fer-te tremolar de por. Fa un any que espera que arribi Halloween per sortir d’on sigui que viu i espantar tothom qui se li posi al davant.

La Bruixa, amb el seu barret de copa, la seva escombra i la seva vareta de banya de drac és la més simpàtica de tots els nostres personatges. Coneix mil encanteris i embruixaments per crear les atraccions més increïblement frenètiques.

Espectacles de Halloween

La tematització i els nostres personatges no seran l’únic que no pots perdre’t. Un dels aspectes més destacats de Halloween a PortAventura World són els espectacles que només es representen en aquesta època de l’any. La Isla Maldita o Horror en el Lago en són dos bons exemples, però aquest any hem afegit una sorpresa més a la llista.

Un espectacle nou: concretament, es tracta d’una nova Scare Zone mai representada a PortAventura World!

Es diu La Maldición del Emperador i et garantim que és un espectacle ple de por, acció i suspens en què podràs interactuar, gairebé cara a cara, amb l’emperador i els seus guàrdies. Et sentiràs com un més de la història!

En caure la nit, tots patrullaran a pas lent i amb les seves antigues armes buscant venjança per PortAventura Park.

Vine a l’estrena i converteix la teva visita en un gran espectacle!

Passatges del terror

Ara que ja coneixes els nostres espectacles hem de dir-te que al Halloween de PortAventura també t’ho passaràs terroríficament bé amb altres experiències al·lucinants, com els passatges del terror.

REC® Experience, per exemple, és un túnel fosc i ombrívol, ple de zombis, que et farà sentir com un personatge de la pel·lícula d’aquesta saga. Hauràs de córrer per salvar-te. Però tranquil, si vens envoltat d’amics i coneguts serà una experiència molt divertida!

D’altra banda, si ets un autèntic fan de Mèxic i la seva cultura, La Muerte Viva és el teu passatge. Visita la ultratomba al més pur estil mexicà i descobreix ànimes que no volen ser oblidades. Si hi vens, evita creuar la mirada amb les Catrines!

Al Halloween de PortAventura World hi tenim altres passatges imprescindibles que no podràs oblidar: Apocalipsis Maya o La Isla Maldita. Estàs preparat per endinsar-te en una illa misteriosa plena dels pirates més terrorífics i amb moltes trampes misterioses? T’assegurem que se’t posarà la pell de gallina!

Vine a veure’ns aviat! El Boig,  la Catrina, La Bruixa i tots els nostres personatges t’esperen al Halloween de PortAventura Park!