La Polinèsia és un gran conjunt de més de mil illes situades a l’oceà Pacífic. Et sonen Hawaii o Nova Zelanda? Sol radiant, platges turqueses i un estil de vida únic són alguns dels seus principals atractius.

A PortAventura World, tenim un bocí d’aquest paradís a una de les nostres àrees temàtiques. Vine i gaudeix d’atraccions tan emocionants com Tutuki Splash! Deixa’t seduir pels sons dels tambors i descobreix curiositats de la cultura polinèsia amb espectacles fidels a l’essència i la identitat d’aquesta regió del món.

Continua llegint per conèixer els nostres xous amb el toc illenc més característic. Has de saber que només es fan a l’estiu, així que espavila si no te’ls vols perdre!

 

Pareos en Bora Bora

Si estàs boig per la moda i vols saber com es vesteixen els nadius d’aquesta zona, no et pots perdre aquest espectacle que es representa al restaurant Bora Bora, just al costat del nostre imponent volcà Tutuki Splash.

Mentre assaboreixes un bon àpat, pots admirar els vestits dels guerrers polinesis més aventurers, que durant 15 minuts, t’ensenyaran la seva vestimenta més ancestral i crearan models diferents amb pareos, tal com ho fan a les illes.

Diverteix-te amb aquest espectacle, acompanyat de la família o els amics, mentre gaudeixes dels plats típics de les illes polinèsies.

 

Aloha Tahití

A l’amfiteatre Polynesian Show, hi trobaràs un altre xou: Aloha Tahití. Un espectacle divertit i alegre, amb quatre sessions diàries i una durada de 25 minuts.

Un festival a l’aire lliure amb un munt de colors i música tradicional. Els nostres ballarins nadius representen danses genuïnes en un entorn únic. Només els aventurers de veritat han vist algun cop les coreografies típiques de l’oceà Pacífic, i estem convençuts que la teva manera d’entendre la seva cultura canviarà completament després d’admirar els girs, les piruetes i els relats que t’hi esperen.

No et perdis ni un detall d’aquest espectacle si vols seguir el fil de la història que et volen transmetre amb els seus moviments; i balla al ritme de la música per acompanyar-los.

 

Aves del paraíso

Vola ben amunt amb un espectacle que t’ensenya infinitat de curiositats de les aus més exòtiques que puguis imaginar mentre hi interactues i et diverteixes. Hi veuràs lloros, guacamais i moltes altres aus fantàstiques.

Deixa’t captivar per tota mena de detalls i descobreix d’on venen, quins costums tenen i quin és el seu hàbitat natural. Les podràs veure de ben a prop i admirar com volen amb majestuositat durant aquest xou espectacular i molt divertit.

Ideal per gaudir de l’experiència amb la família i els amics!

 

Noches de fuego en Tahití

Ets a les platges polinèsies. Ja és de nit i, de cop i volta, els guerrers nadius encenen les torxes i comencen a ballar davant teu per invocar els esperits ancestrals. Els seus moviments t’enamoren i et sedueixen; et fan viure una experiència única al ritme de sons que no havies escoltat mai.

Noches de fuego en Tahití és un dels nostres espectacles estrella, on el foc, els malabars i l’adrenalina són els autèntics protagonistes. No te’l perdis. Marcarà un abans i un després en la teva vida, i el recordaràs sempre més.

 

Tens l’oportunitat única d’explorar la cultura polinèsia i de gaudir de moments inoblidables amb la família i els amics. No la deixis escapar!
Compra les teves entrades per a PortAventura Park aquí i no et perdis cap dels espectacles!