Després de les atraccions, un dels grans reclams del resort són els espectacles. Tots són per a tots els públics i tan variats que representen una manera diferent de viure aventures als diferents mons.

Els vols conèixer? Doncs continua llegint. T’expliquem més coses dels espectacles d’estiu de PortAventura World. 😉

 

En la varietat està el gust: així són els espectacles d’estiu de PortAventura World

Si alguna cosa caracteritza els espectacles de PortAventura World és la varietat. No n’hi ha cap d’igual i les emocions que generen són totes diferents. Adrenalina, sorpresa, por, fascinació i moltes altres sensacions són les que sentiràs quan vegis els diferents xous.

Arriba la nit i, amb ella, nous espectacles

A partir del 23 de juny, l’horari de PortAventura World s’amplia fins a les 23.00 h i tornen dos espectacles que no es poden veure la resta de l’any.

El primer és Noches de Fuego en Tahití i es fa a Polynesia. Un espectacle amb foc, música, il·luminació i ballarins amb molt de talent. Tot això fa que et transportis a l’altra punta del món per descobrir alguns dels rituals més antics.

L’altra novetat d’aquesta època és FiestAventura, el gran espectacle nocturn de PortAventura Park. L’espectacular combinació de música, llums, projeccions, flyboards, focs artificials i carrosses flotants, entre altres elements, el converteixen en la millor manera d’acomiadar un gran dia al parc.

A més, ara PortAventura Parade també es representa a la nit, just abans de FiestAventura. Una desfilada en què participen tots els personatges i artistes del parc per representar un gran xou musical que et farà venir ganes de ballar.

 

La música: la gran protagonista

Els espectacles d’estiu de PortAventura World no serien el mateix sense els musicals. Els ritmes de les diferents melodies ens endinsen en un món que ens hipnotitza i ens emociona de la mateixa manera.

A Fiesta Mexicana, per exemple, tens la sensació d’estar en una autèntica cantina amb ranxeres i balls tradicionals del país asteca. En canvi, a Can Can West pots gaudir d’un espectacle còmic mentre formes part de la història i veus actuar les ballarines tal com ho farien a l’oest llunyà.

 

Demostra el teu ritme ballant

A PortAventura World ens agrada ballar i que ballis. Per això, t’oferim diversos espectacles on el ball esdevé l’element principal. Alguns, com ara Aloha Tahití, són xous únics a Europa, amb ballarins autòctons i amb els quals et presentem les danses més exòtiques i tropicals; d’altres, en canvi, són un festival d’acrobàcies.

Destaca, sobretot, Destination Dance, un musical acrobàtic ple de llums, efectes visuals, músics, grans veus i piruetes impensables. La gran majoria dels espectadors queden amb la boca oberta i molts repeteixen per si se n’han perdut res mentre parpellejaven.

Ara bé, no és l’únic espectacle d’aquest estil. A escala més petita, a Ferrari Land, hi ha Ferrari Land Acrobatic Show. Un espectacle en què els millors artistes ballen fent cabrioles i contorsions al compàs de la música.

 

Desperta un somriure als més petits

L’estiu és la millor època per als més petits i, tot i que tots els espectacles d’estiu de PortAventura World són per a tots els públics, n’hi ha uns quants que segur que els despertaran un munt d’emocions inoblidables.

A SésamoAventura, per exemple, hi ha dos xous imprescindibles. El primer és Let’s Dance, amb el qual podeu celebrar l’aniversari de l’Abby, a més de cantar i ballar sense parar. El segon és Cuidemos el Planeta, en què l’Oscar ensenya com reciclar d’una manera responsable i divertida als més petits.

México també és un món fantàstic per als infants. Aquí poden conèixer l’ogre més marxós a Meet & Greet Shrek mentre escolten la veu meravellosa de la Fiona. També poden viure en viu i en directe Las Aventuras de Tadeo Jones.

 

L’espai més educatiu

Un dels espais que té més èxit any rere any és Aves del Paraíso, una exhibició divulgadora en què un expert presenta tota mena d’espècies exòtiques i n’explica les curiositats, els seus hàbitats naturals, com hi viuen i què podem fer per conservar-los. Tot això amb la finalitat de conscienciar sobre el valor de la biodiversitat.

I sempre amb humor i fascinant els espectadors. 😉

 

L’oest més salvatge i divertit

Bang Bang West és un espectacle còmic amb especialistes i efectes especials que explica la història d’un grup de soldats que defensen la caixa forta d’uns lladres. És un espectacle amb molt d’humor, efectes pirotècnics i acrobàcies impossibles. Però, sobretot, és molt i molt divertit.

 

Si no et vols perdre cap espectacle d’estiu, consulta’n els horaris 🕓

A PortAventura World sempre ens ha agradat destacar pels nostres espectacles. Volem que siguin un moment per gaudir en família i per descansar de l’adrenalina de les nostres atraccions. Per no perdre-te’n cap, et recomanem consultar-ne els horaris.

Comença l’espectacle.

No t’ho perdis!