Recordes el teu primer Nadal a PortAventura World? Com podries oblidar-lo, oi? Ara, visualitza aquest mateix record i afegeix-hi encara més emocions. Així serà el Nadal d’enguany! I si encara no ens has visitat en aquestes dates, prepara’t, perquè ni et pots arribar a imaginar la quantitat d’espectacles de Nadal que hem preparat a PortAventura aquest any.

Activitats i espectacles de Nadal a PortAventura

Bubble Magic Christmas

En aquesta època tot és possible. Fins i tot les bombolles més complicades que puguis imaginar. Vine a veure-les en aquest espectacle que de ben segur que et deixarà sense paraules…

Mostra l’espectacle

Navidad 1

Descobreix el secret que amaga El Bosque Encantado

El següent espectacle de Nadal a PortAventura és El Bosque Encantado! Diu la llegenda que al bosc de México s’hi amaga la casa del Pare Noel… Et perdràs aquesta experiència tan especial per un món màgic?

Mostra l’espectacle

Tots tenim cabuda a SésamoAventura

L’àrea de SésamoAventura és una fàbrica de bons records. T’imagines com d’especial serà per als més petits veure-ho per Nadal? Els seus personatges ja s’han posat els millors vestits per rebre’ls amb uns espectacles molt especials.

Mostra l’espectacle

Viatja al pol Nord amb en Chilly Willy

El Nadal és l’època de reunions familiars, i el pingüí Chilly Willy ja és un més entre nosaltres. Per això, tots el visitarem al seu poblet de gel. Tu també hi vindràs?

Mostra l’espectacle

Acrobàcies a Christmas World

Es poden fabricar joguines al ritme d’acrobàcies? I tant que sí! I si no t’ho creus, el Pare Noel t’espera amb els seus ajudants al Gran Teatro Imperial de China. Impressionant!

Mostra l’espectacle

Llega la Navidad 4

Salva el Nadal a Bang Bang Christmas!

En aquest espectacle nadalenc de PortAventura, el pervers Billy amenaça de boicotejar el Nadal i té pensat robar totes les cartes dels nens i nenes. Podran el Pare Noel i els seus soldats evitar la tragèdia? No et perdis aquest western nadalenc!

Mostra l’espectacle

Welcome to Christmas Time

El Nadal també és època de provar coses noves. Algun cop l’has viscut a l’oest llunyà? Vine i impregna’t d’un Nadal al més pur estil americà a Christmas Time.

Mostra l’espectacle

A SésamoAventura també es recicla

En aquestes dates no ens oblidem de la sostenibilitat, i per això hem preparat l’espectacle Cuidemos el Planeta, on aprendràs la importància de les tres R.

Mostra l’espectacle

Vine a conèixer l’Shrek

Els desitjos es fan realitat. I si no t’ho creus, estigues atent. Si alguna vegades havies somiat conèixer l’Shrek i la Fiona, ara podràs fer-ho amb un espectacle musical a l’escenari de México!

Mostra l’espectacle

Aves del Paraíso

Nadal es vesteix de mil colors en aquest espectacle, on veuràs lloros, guacamais i un munt d’altres aus exòtiques. Que divertit, oi?

Mostra l’espectacle

Per a la nit de Nadal i la revetlla de Cap d’Any…

També tenim plans, perquè la màgia de PortAventura World no s’atura per celebrar les nits més emotives de l’any. Tota la família podreu allotjar-vos als nostres hotels i celebrar una nit de Nadal tan càlida i especial com si fóssiu a casa vostra.

I per a la revetlla de Cap d’Any, hem preparat un sopar de gala amb espectacle i cotilló per acomiadar l’any com es mereix. Què més es pot demanar? Reserva ara!

Aquests són els espectacles de PortAventura per Nadal. Esperem estar a l’altura dels teus millors records. I si és la primera vegada que ens visites en aquesta època tan meravellosa, esperem que sigui l’inici d’una tradició màgica. Ja pots aconseguir les teves entrades aquí.