Segurament ja coneixes les sis grans àrees de PortAventura World, però alguna vegada havies parat esment en els diferents estils arquitectònics que hi ha a cada zona?

Avui volem fixar-nos en els detalls que caracteritzen Mediterrània, China, México, Far West, Polynesia i SésamoAventura. Així, quan ens tornis a visitar, podràs fer-te l’entès amb els teus amics i familiars!

Obre bé els ulls perquè cada detall és únic.

MEDITERRÀNIA

Aquesta àrea està inspirada en un poble de pescadors, i per això comparteix nom amb el mar en què hem viscut tants moments inoblidables.

Un dels elements més característics d’aquesta àrea és el gran llac. Al voltant del llac hi ha la vil·la, decorada i tematitzada amb objectes costaners que et transportaran a un entorn on el bon temps és l’autèntic protagonista.

 

El poble està format per edificis baixos i de color clar perquè les façanes reflecteixin la llum del sol i la calor no traspassi a l’interior. Tots els edificis llueixen grans finestres i balcons perquè els habitants puguin descansar mentre admiren les vistes més impressionants.

T’agradaria viure-hi?

POLYNESIA

La zona de Polynesia està ambientada en el famós arxipèlag de l’oceà Pacífic.

Les construccions són representatives dels ambients més tropicals. Edificis baixos, construïts amb materials naturals, com la fusta, i aïllats del terra amb tarimes elevades.

Aquestes plataformes protegeixen de possibles inundacions. A més, els sostres de palla fan que tinguin un aire molt tropical!

SÉSAMOAVENTURA

Aquest és un dels espais més increïbles del parc. Creat sota l’univers de Sesame Street®, amb els seus colors vius i les formes elàstiques les cases que hi ha desperten la imaginació dels més petits.

Com més únic, millor!

L’Abby Star Studio és l’exemple perfecte d’aquest tipus de construcció. No s’assembla a res que hagis vist al món real i et transportarà a un món de màgia on tot és possible.

CHINA

La cultura asiàtica no té res a veure amb la nostra. Per això, aquesta és una de les zones més sorprenents del parc!

En aquesta àrea trobaràs santuaris en homenatge a alguns dels temples xinesos més importants del món asiàtic. Són refugis construïts damunt de plataformes de pedra i tenen pilars de fusta que apuntalen l’estructura i suporten unes cobertes molt característiques.

No et perdis ni un dels mil detalls decoratius increïbles que et podrien passar desapercebuts si no obres bé els ulls quan hi entris, com ara els dracs i els fanalets de paper!

MÉXICO

L’àrea de México et transportarà al centre de la península del Yucatán. Entre mariachis i la selva, admira les restes colonials i elements emblemàtics com la piràmide de Kukulkan.

Són construccions de pedra que s’enlairen per connectar els habitants amb les divinitats de la seva tradició. Un gran exemple és la torre d’Hurakan Condor, amb gairebé 100 metres d’alçària.

La vegetació també és un element molt important d’aquesta zona en què, fins i tot, pots arribar a perdre’t entre les zones de selva en algun moment. Així que ja ho saps… Agafa el mapa i la brúixola!

FAR WEST

L’oest llunyà també està representat a PortAventura World. A l’àrea de Far West, ambientada en un autèntic poblat de l’oest americà, hi trobaràs edificis que et resultaran molt familiars perquè els has vist mil vegades a les pel·lícules d’indis i vaquers. L’oficina del xèrif, el banc o el saloon en són bons exemples!

Edificis baixets, construïts amb fusta i que recorden les aventures més salvatges. Amb abeuradors per als cavalls, carretes i torres de vigilància.

Ara que ja coneixes una mica les àrees de PortAventura Park… Quina és la teva preferida?

Vine, visita-les totes i emociona’t amb totes les atraccions i els espectacles que hi trobaràs!