Hi ha molts llocs on pots passar l’estiu, però cap tan ple d’adrenalina i emocions refrescants com PortAventura World. Perquè aquí, a més de caigudes lliures, velocitat i les muntanyes russes més salvatges, també hi ha atraccions on l’aigua és l’autèntica protagonista.

Les vols conèixer? Continua llegint!

 

King Khajuna

 Diuen les creences hawaianes que, fa centenars d’anys, un nen anomenat Khajuna va ser adoptat per un grup de dofins. Els dofins li van mostrar les profunditats del mar i les grans sorpreses que s’hi amaguen. Un dia, en Khajuna va decidir anar a buscar l’onada més gran dels set mars per enfrontar-s’hi i convertir-se, així, en l’autèntic rei.

Avui, aquesta onada gegant és a Caribe Aquatic Park i es diu King Khajuna! Un tobogan de 30 metres d’alçària, el més alt d’Europa. Llisca-hi a tota velocitat en tan sols dos segons d’autèntica diversió!

Puja fins a dalt, deixa’t caure i torna-hi a pujar una vegada i una altra per convertir-te en el veritable emperador del set mars.

 

El Tifón

Si t’apassiona el poder de la natura, puja al tobogan El Tifón, una tempesta de sensacions frenètiques.

Escala els 15 metres d’alçària i, quan siguis a dalt, pren una decisió important: tria un dels dos recorreguts! Tanca els ulls, respira profund, llança-t’hi i gaudeix de revolts impossibles.

No deixis cap recorregut per provar!

 

Barracudas

Et pensaves que el més emocionant de l’estiu era aixecar-te aviat per posar el para-sol a primera línia de la platja abans que ningú altre? Això és perquè no coneixes Barracudas. Llança’t per un dels tobogans més delirants del mar Carib i gira sense parar.

Només apte per als pirates més intrèpids de l’oceà, aquells que s’atreveixen amb tot.

O potser ets un grumet d’aigua dolça?

 

Ciclón Tropical

Gaudeix mentre llisques per aquest tobogan multibump de més de 100 metres, amb un recorregut ondulant i dos grans canvis de rasant. Sí, ens referim a Ciclón Tropical! Un huracà de sensacions que et farà experimentar un diluvi tropical. T’avisem: et mullaràs. I molt! Però, sobretot, gaudiràs com ningú.

Desafia els teus familiars i amics, i repta’ls en aquesta divertida i refrescant experiència aquàtica.

  

Submergeix-te en la diversió, també a PortAventura Park

Les experiències més refrescants no només són a Caribe Aquatic Park. A PortAventura Park també hi ha atraccions d’aigua amb les quals pots quedar xop i crear grans records. Són: Grand Canyon Rapids, Silver River Flume o el mític i inconfusible Tutuki Splash, una atracció on, a més de mullar-se els viatgers, també es mullen els qui s’atreveixen a quedar-se als peus de la cascada esperant el gran splash.

Ara que ja coneixes algunes de les nostres aventures més refrescants, només et falta provar-les. Vine amb la teva gent i 3, 2, 1… a l’aigua!

 

Llisca per la diversió de Caribe Aquatic Park!