Recordes aquella sensació d’un raig de sol que entra per la finestra? Els dies llargs? La calor i les ganes de remullar-te? Per fi ha arribat l’estiu! I amb ell arriba una notícia inoblidable per als amants de l’aigua i els tobogans més divertits i esbojarrats. Saps de què parlem, oi?

Efectivament, obre Caribe Aquatic Park!

Més de 50.000 metres quadrats plens de diversió, amb 16 atraccions i un munt de piscines, cascades i zones verdes plenes de plantes tropicals i palmeres on tots us ho passareu d’allò més bé.

Continua llegint i descobreix tots els records increïbles que podràs guardar per sempre si vens a Caribe Aquatic Park aquest estiu!

Si la teva família adora l’adrenalina, te’n recordes!

A Caribe Aquatic Park tenim alguns dels tobogans més esbojarrats i divertits de tot el Carib: les seves baixades impressionants et deixaran bocabadat!

No ens creus? Llisca per Ciclón Tropical, El Tifón o Barracudas i després ens ho expliques!

I si t’agraden les piscines on pot passar qualsevol cosa, entra al nostre Triángulo de las Bermudas, la piscina d’onades més desafiadora del Carib!

El record del vaivé de les onades i la diversió quedaran a la teva memòria per sempre!

Si a la teva família li agrada relaxar-se, te’n recordes!

Si vens amb els teus fills amb la idea de passar una estona relaxant-te i gaudir del solet sense preocupacions, Caribe Aquatic Park també té experiències inoblidables per a tu!

Al nostre Carib hi ha diversió per a totes les edats. La Laguna de Woody, El Río Loco o Junior Body Slides són perfectes perquè els més petits facin volar la imaginació mentre es remullen sense parar.

També tenim racons tranquils on podràs relaxar-te: si busques l’ombra d’una palmera per llegir, vora una preciosa piscina, Bahama Beach és el teu lloc. Un oasi de pau on podràs respirar la calma d’un estiu molt tropical!

Si ets jove i vols un estiu top, te’n recordes!

T’estimes més venir a Caribe Aquatic Park amb amics? Doncs benvingut al paradís! Prepara’t, perquè tenim el tobogan més impressionant per a tu i la teva colla: King Khajuna, la caiguda lliure més salvatge del Carib!

Si et deixes lliscar des dels seus més de 30 metres d’alçària en 2 segons i en ser a baix ja penses a tornar a pujar, te’n recordes. I tant que te’n recordes!

Com també recordaràs Mambo Limbo, El Torrente o Rapid Race. A Caribe Aquatic Park hi ha mil i una experiències bestials!

Vine i atreveix-te a saltar!

Esprem cada segon fins a la darrera gota

Recorda també que amb els nostres Passis Express les files seran tan ràpides com els nostres impressionants descensos. No t’ho pensis més i reserva ja la teva entrada combinada per gaudir de Caribe Aquatic Park juntament amb un altre dels nostres parcs.

I si el que busques és una opció més econòmica, amb la reserva d’Hotel + Entrada aconseguiràs un allotjament de primera i tindràs accés a emocions Made to Remember.

Si vens, te’n recordes. I tant que te’n recordes!