L’estiu s’està a punt d’acabar a PortAventura World i, tot i que sabem que el bon temps aviat s’acomiadarà per anar-se’n de vacances, ens alegra haver viscut un estiu inoblidable al teu costat. Han estat grans moments en què ens hem emocionat, hem sentit l’adrenalina al màxim i en què l’aventura ha estat la gran protagonista. I el més important: hem tornat a ser els de sempre. 🤠

S’ha notat que ha estat un gran estiu

Després de dos anys, hem pogut gaudir del primer estiu sense restriccions i hem pogut tornar a ser la versió de PortAventura World que tots coneixíem. No només hem tornat al nostre horari habitual; també hem gaudit de tot el que ofereix el Resort durant la temporada estival, incloses sorpreses inesperades.

Han tornat FiestAventura i Noches de Fuego en Tahití, els nostres dos xous d’estiu que, amb la seva música, els llums i l’espectacularitat, fan que les nits a PortAventura World siguin màgiques.

També hem pogut gaudir de la millor música amb tres concerts memorables d’MTV Push Live. Dani Fernández, Belén Aguilera i Ptazeta han afegit encara més ritme a un estiu que ja, de per sí, era animat.

Sense oblidar-nos de les nostres atraccions d’aigua i de Caribe Aquatic Park. A més d’ajudar-nos a combatre la calor (perquè alguns dies el sol n’ha fet de les seves), ens han despertat encara més l’esperit aventurer i, juntament amb les muntanyes russes, ens han disparat l’adrenalina.

I si tot això encara et sembla poc, també ha tornat el Templo del Fuego i hem pogut tornar a viure una aventura que ens ha deixat un autèntic tresor de record.

Això sí, per damunt de tot, el millor ha estat veure que t’ho has passat tan bé mentre gaudies de les possibilitats que ofereix PortAventura World.

I ara què? Continua en #MoodAventura

L’estiu s’acaba, però l’aventura continua. A PortAventura World pots viure tota mena d’experiències a qualsevol època de l’any. I segons l’època ens què ens visitis, viuràs unes emocions o unes altres. Ara bé, vinguis quan vinguis, et podem assegurar que serà tota una aventura.

A PortAventura World no descansem i volem que visquis emocions sense parar. Per això, pocs dies després de l’estiu, comença el nostre Halloween. Encara no podem explicar-te les sorpreses d’aquest any perquè és un secret 🤫, però el que sí que podem anticipar-te és que t’ho passaràs genial.

Continua en #MoodAventura,

entra en #MoodHalloween