A PortAventura World, el que realment ens mou i ens motiva és millorar la vida de les persones. I ho fem de moltes maneres! Oferint als visitants aventures úniques i inoblidables. Creant records que els acompanyin tota la vida. Cuidant l’entorn i sent respectuosos amb el medi ambient. Creant espais on les famílies i els amics poden crear llaços únics

Un exemple magnífic de les ganes que tenim de generar un impacte positiu en la societat és la Fundació PortAventura.

N’havies sentit a parlar? Continua llegint per saber-ne més coses i forma part del canvi!

Fundació PortAventura: què és i què fem?

Som una organització sense ànim de lucre que, des del 2011, treballem per integrar en la societat els grups que es poden sentir exclosos o vulnerables. Especialment nens, nenes i joves!

Un bon exemple és el nostre projecte PortAventura Dreams. En què consisteix? Oferim allotjament gratuït al nostre resort a infants i joves amb malalties greus i les seves famílies. Perquè compartir amb ells moments alegres i divertits fa que cada dia sigui una mica millor!

Quins nous projectes estem impulsant?

Hem començat el 2024 amb molta il·lusió i tota la força del món amb la primera convocatòria d’ajudes per donar suport a entitats socials!

Volem conèixer iniciatives enfocades a millorar el benestar i el dia a dia d’infants i adolescents en risc d’exclusió social. Per capgirar la realitat i fer que tinguin la millor qualitat de vida possible!

Per això, fins a l’1 de març hem obert una convocatòria en què poden participar totes les organitzacions. Aquesta crida va adreçada a entitats de tot el territori nacional, especialment les que duen a terme la seva tasca a la zona de Tarragona.

Tu també pots ajudar!

De tots els projectes rebuts, en seleccionarem sis, que rebran una ajuda d’entre 5.000 i 20.000 euros cadascun.

Aquesta assignació s’obtindrà de les recaptacions de diversos esdeveniments solidaris que celebrarem al llarg de l’any. Els coneixes?

Cada any organitzem trobades com el tradicional Sopar Solidari, la cursa Fun Run i el torneig de golf. Punts d’unió en què pots participar i així formar part de la gran aventura d’ajudar les persones que més ho necessiten.

T’esperem a la pròxima edició de tots aquests esdeveniments!