Què fa que les millors festes de Nadal siguin especials? No són pas els regals, t’ho assegurem. Són els petits moments que es viuen en família i que recordarem per sempre més. I avui els volem compartir amb tu.

Els quatre moments més especials del Nadal

Despertar-se el dia de Nadal

Despertar-se i que ja sigui Nadal és, sense cap mena de dubte, un dels moments més especials. No hi ha cap altre dia de l’any que ens despertem amb la mateixa il·lusió. Ens costa contenir l’emoció quan pensem què ens espera durant aquest dia i ho fem tot amb una dosi extra de motivació, fins i tot les coses més rutinàries. La casa està decorada, sentim el nerviosisme de saber si agradaran els nostres regals, del menjar, de retrobar-nos amb la família… Així és el matí de Nadal.

Abans d’obrir els regals…

Com ja hem comentat de bon començament, els regals no són el més especial d’aquestes dates. És la il·lusió de regalar, el misteri de saber què t’hauran regalat i la cara d’emoció dels més petits abans d’obrir els paquets. Aquests són els moments especials del Nadal, els que realment paguen la pena, així com l’esforç que fem tots plegats per donar una alegria a la família.

 

Les fotos en família

Si no t’agraden les selfies, potser aquesta idea no t’entusiasmarà. Però, fes-nos cas, tenir fotos d’aquestes dates val molt la pena. Només et direm que en Woody sempre està a punt per fer-se fotos. Més tard podràs reviure aquests moments i cada fotografia et traurà un somriure. És el poder de les emocions nadalenques…

Navidad 2

El lloc on podràs viure totes aquestes experiències

A PortAventura podràs viure tots aquests moments. Podràs allotjar-te en un dels nostres hotels, despertar-te en un ambient 100 % nadalenc i gaudir d’espectacles especials. Tenim la recepta d’un Nadal molt i molt emocionant! Vine, comparteix-lo amb nosaltres i comprova-ho tu mateix.