Destacado mosaic

S’acaba la temporada i no podem evitar mirar enrere. Començava el 2021 i teníem moltes ganes de poder tornar a reunir-nos a PortAventura World. I ho hem fet! Amb tota la il·lusió del món i totes les mesures de seguretat, hem tornat a gaudir del nostre lloc preferit al món.

Per això, avui us volem donar les gràcies a totes les persones que heu vingut a divertir-vos i a emocionar-vos amb nosaltres. Junts continuem emocionant-nos com la primera vegada. Només quan un gràcies t’emociona, saps que és per a tu.

Als més valents

Us volem donar les gràcies a tots els qui us heu atrevit a pujar a les atraccions de PortAventura World. Que heu viscut en primera persona l’adrenalina i l’emoció compartida amb somriures infinits amb els vostres.

Als pares, les mares, els avis i les àvies

També als pares i les mares, que, a més de pujar a les atraccions, heu trobat espectacles i restaurants on heu assaborit cada moment. Gràcies per voler viure en família aquesta experiència a PortAventura World! Ells us ho agrairan sempre, i nosaltres també.

Tampoc no ens oblidem dels avis i les àvies, que teniu la mateixa energia, o més, que molts. No deixeu de sorprendre’ns!

Als més petits

I als més petits? A ells, sobretot! Perquè la vostra il·lusió ha estat la millor motivació per donar cada dia el millor de nosaltres i fer que PortAventura World brillés més que mai.

Als nostres seguidors

Que sempre esteu a l’última sobre tot el que passa a PortAventura World a través de totes les nostres xarxes. Estem atents als vostres comentaris!

No nos queremos ir, han sido unos días increíbles.

- @anaigarci94

Als més fans

Que sentiu la nostra passió i gaudiu de cada atracció i cada espectacle. Ens emociona veure que any rere any continueu al nostre costat!

Als grups d’amics

Que recordareu amb afecte aquesta experiència i cada atracció, cada àpat, cada nit d’hotel… Aquestes anècdotes no tenen preu!

A les parelles

Dona gust de veure com heu afrontat junts la por en algunes atraccions. Qui ha dit que PortAventura World no pot ser romàntic?

Al nostre equip

Moltes gràcies per la feina ben feta. Per deixar-vos la veu en cada espectacle, per fer que cada experiència sigui única, i perquè cada dia intenteu fer-ho millor. Perquè transmeteu els valors de la companyia i el compromís amb el medi ambient. Sou els millors!

I què més podem dir?

Gràcies, gràcies…, i gràcies! Junts continuem emocionant-nos com la primera vegada. Només quan un gràcies t’emociona, saps que és per a tu.

Us esperem a PortAventura World el 2022 per viure molts més moments màgics amb la família i els amics. Ens veiem la temporada vinent!