Ha estat una gran temporada, gràcies a tu i a la resta d’aventurers. Ens heu recordat, un cop més, que no es tracta d’on anem ni de com de ràpid hi arribem, sinó de viure junts aventures inoblidables.

Recordes els crits d’emoció a Dragon Khan? I a Shambhala? O com se’t disparava el cor a Red Force i com et va agradar remullar-te a Tutuki Splash? També va ser immens veure’t somriure amb els nostres espectacles i gaudir de totes les sorpreses que vam preparar al llarg de l’any.

El vostre amor per l’aventura és el nostre motor i, per això, aquest any, setmana rere setmana i dia rere dia, ens hem volgut superar en tot. Hem innovat en cada època perquè poguéssiu viure una experiència única i, perquè cada vegada que tornéssiu, l’aventura fos encara millor.

Fa més de 25 anys que compartim emocions, somriures i adrenalina amb tots vosaltres, i n’hi haurà molts més. Anys més intensos i més memorables.

Sabem que el llistó cada vegada és més alt, però què seria d’una aventura sense reptes per superar?

Play video button

Gràcies també al nostre equip

Sense aventurers, totes aquestes experiències úniques no serien possibles, però sense les persones que formen part de l’equip de PortAventura World serien impensables.

La seva feina, la seva dedicació, el seu esforç i el seu amor per l’aventura fan possibles tots aquests moments inoblidables. Sense aquestes persones, Halloween no seria Halloween, no celebraríem el Nadal, no tindríem l’Easter Celebration i, encara menys, l’estiu.

Són aquestes persones les que fan que PortAventura World sigui com és i les que fan que ens superem cada any.

 

Si el 2022 ha estat inoblidable, el 2023 serà millor

S’ha acabat la temporada a PortAventura World, però l’aventura continuarà al llarg de la temporada 2023, que serà encara millor. Arribarà Carnaval, amb molta festa i alegria, donarem vida a una nova atracció, inaugurarem la nostra planta solar per ser més sostenibles i us sorprendrem amb moltes altres novetats que us anirem explicant de mica en mica.

Ens mou l’amor per l’aventura, una aventura que, amb tu, és millor.

 

Et ve de gust una nova aventura el 2023?

Visquem-la plegats!