Halloween ja és aquí i PortAventura World s’ha convertit en l’espai perfecte per als amants de la por i de les emocions fortes! Un lloc amb una tematització única, i amb espectacles i passatges que et faran tremolar de por i de diversió.

A més, aquest any arriba amb una gran novetat que et farà sentir com un dels principals protagonistes d’una de les històries més aterridores de l’antic Imperi xinès. Així que continua llegint i descobreix el Halloween més Made to Scream del món.

 

Agafa seient i obre bé els ulls

T’agrada la por? T’apassiona l’acció? T’encanta sentir tota l’adrenalina a la pell? Llavors no dubtis a assistir als nostres shows de Halloween! Et deixaran amb la boca oberta! Són exclusius d’aquesta època de l’any, així que no te’ls perdis.

Vibra amb totes les peripècies, misteris per resoldre i coreografies de ballarins arribats directament d’un altre món a Halloween Factory.

Sorprèn-te i riu sense parar amb Bang Bang Halloween, una obra en què un grup de valents lluiten contra els vampirs més divertits per controlar el Far West.

I descobreix, a Horror en el Lago, els horribles monstres que viuen a les profunditats del llac de Mediterrània. Ni t’imagines tot el que habita en les seves fosques aigües!

Tenim molts més espectacles per a tots els gustos i edats. Alguns d’ells són: Vampires, El Día de los Muertos o Halloween Magic Bubble. Et recomanem que t’afanyis per aconseguir un seient a primera fila si vols gaudir del show amb la millor perspectiva!

 

Visita la nostra nova Scare Zone: La Maldición del Emperador!

Situada a la zona baixa de China, entre la sortida de Polynesia i el Temple Màgic, a La Maldición del Emperador descobriràs una història que va sacsejar la calma de l’antic Imperi xinès.

Fa molt de temps, al cor de la Ciutat Imperial, un emperador va ser derrocat pels membres més propers de la seva cort. Passeja per la zona fins a trobar-lo i camina al seu costat i els pocs guàrdies que es van mantenir fidels durant la revolta. Els seus ulls freds com el gel i els seus planys et faran sentir unes esgarrifances que no oblidaràs mai.

A més, els tambors i gongs et transportaran a centenars d’anys enrere i crearan un ambient únic i terrorífic.

Suma’t a la seva lenta marxa a la recerca de venjança i sent el poder del seu imperi a cada porus de la pell!

T’hi veus amb cor?

Els passatges del terror més tenebrosos!

I si, a més de gaudir dels millors shows a primera fila, vols sentir-te com un autèntic protagonista, no et perdis els nostres increïbles passatges del terror.

REC® Experience

Recordes REC, la increïble pel·lícula que va estremir tot el país?

Doncs alguns dels seus zombis tenen un racó a PortAventura World. Visita REC® Experience i corre perquè no et capturin o et convertiràs en un d’ells! T’atreveixes a entrar-hi?

Apocalipsis Maya

La intromissió d’uns exploradors en un temple maia sagrat va desencadenar la ira dels déus, que van descarregar sobre ells la més terrible de les malediccions. Entra al temple, recorre totes les sales i esquiva tots els perills per demostrar que res pot amb tu mentre passes una estona d’allò més divertida.

Truco o Trato

Si visites PortAventura World amb els teus fills… pren nota! Perquè hem creat Truco o Trato especialment per als més petits. Guiats per divertidíssims fantasmes, haureu d’endinsar-vos en un bosc ple de màgia i sorpreses. La vostra missió? Trobar, com més aviat millor, la carabassa gegant que us portarà a la sortida!

Però la diversió no s’acaba aquí! La Isla Maldita, Horror in Texas o La Muerte Viva són altres passatges on viuràs experiències inoblidables.

 

Compra la teva entrada i visita’ls tots.

T’hi esperem!