Sempre que arriba Halloween, a PortAventura World intentem superar-nos per oferir-te una experiència única i terroríficament divertida. I, aquest any, com no podia ser de cap altra manera, tenim nous espectacles, nous personatges, nova decoració i nous passatges del terror.

Sí, nous passatges del terror a PortAventura World. I un d’aquests passatges és Horrock in Texas d’MTV, on la música i la por es fusionen per fer-te viure una experiència única.

 

Sabíem que feia por, però volíem saber fins a quin punt

El passat 28 de setembre vam fer una convocatòria un xic diferent a les xarxes: vam animar els nostres seguidors a mesurar la intensitat de por d’un dels nostres nous passatges del terror. Però encara hi ha més coses… També vam tenir uns convidats molt especials: en Yunimat, en Guillem Viladoms i l’Aitana Soriano.

Vam fer equips i vam controlar el ritme cardíac de cadascun dels integrants. Després de col·locar-los els pulsòmetres, els vam fer recórrer el passatge del terror Horrock in Texas d’MTV. L’equip amb el ritme cardíac més elevat va ser el guanyador.

Vols saber a quin dels equips se li va accelerar més el ritme cardíac? Doncs no et perdis aquest vídeo. No volem fer-te cap spoiler! 😉

Play video button

A més, alguns dels visitants del parc van tenir l’oportunitat de mesurar la seva por amb el TerròrMetre. No te’n perdis el resultat.

Play video button

T’agradaria passar-t’ho terroríficament bé?

Si vols viure les mateixes sensacions que els nostres protagonistes, no et perdis Horrock in Texas d’MTV ni la resta de passatges del terror amb els quals, a més d’experimentar tota mena d’emocions, també viuràs grans aventures.

 

Vols viure el Halloween més autèntic?

Compra les teves entrades per als passatges