Un dels grans plaers de les vacances és allotjar-te en hotels excepcionals. I a PortAventura World, tenim alguns dels millors hotels: l’Hotel PortAventura, l’Hotel Mansión de Lucy o l’Hotel El Paso, entre d’altres.

Però avui volem parlar-te de l’hotel més refrescant del resort: un allotjament amb un munt de piscines i on l’estiu es viu d’una manera especial… Ens referim a l’Hotel Caribe! Aquest hotel és ideal per als amants dels oasis tropicals. Al nostre petit paradís, t’oblidaràs de les hores de vol i de tot l’enrenou del viatge, i podràs relaxar-te com mai.

Continua llegint per descobrir què el fa tan especial.

Piscines que confondràs amb platges

Si alguna cosa fa que l’Hotel Caribe sigui especial és que entre les instal·lacions i les comoditats que ofereix hi ha una de les piscines de sorra blanca més grans d’Europa!

En aquesta piscina et pots relaxar, banyar i prendre el sol com si estiguessis a la millor badia tropical, mentre els teus fills s’ho passen genial a la piscina infantil o a la zona de jocs amb els nostres animadors especialitzats.

Tot i que, si prefereixes gaudir d’un bany a una temperatura controlada, també tenim una piscina interior climatitzada perquè puguis refrescar-te després d’un bon entrenament al gimnàs o d’una sessió de sauna relaxant.

Com pots veure, siguin quines siguin les teves preferències, l’Hotel Caribe té una piscina per a tu. 😉

A més, si t’agrada la gastronomia, prepara’t perquè a l’Hotel Caribe hi ha un bufet lliure, un snack bar, tres bars i dos restaurants a la carta: La Piazza i Puerto Viejo.

A La Piazza pots gaudir de plats típics de la cuina mediterrània i italiana. A més, soparàs amb les espectaculars vistes del llac de l’hotel!

Però si t’estimes més gaudir del gran art de les tapes, atura’t a Puerto Viejo, on trobaràs propostes innovadores i delicioses en un entorn elegant i relaxant.

Habitacions paradisíaques

Pel que fa a les habitacions, l’oferta de l’Hotel Caribe també és increïble. Continua llegint, coneix les dues modalitats d’habitació i reserva la teva!

 

Deluxe Superior Club San Juan

Una ubicació exclusiva a l’interior d’un recinte privat perquè puguis relaxar-te i descansar a les gandules de la zona enjardinada mentre et delectes amb la gastronomia exquisida al restaurant privat.

Aquestes habitacions són perfectes per a famílies integrades per un màxim de quatre persones. Estigues atent i pren nota! Si tries aquesta opció, a més de tenir inclosa l’entrada per a PortAventura Park durant tota l’estada i 1 dia d’accés per persona a Ferrari Land, pots gaudir d’un Passi Express Premium per persona per a PortAventura Park.

A més, una de les claus per començar el dia amb totes les forces del món és un bon esmorzar exclusiu, tipus bufet o a la carta, al restaurant privat.

Habitacions Standard

De camí a l’habitació, veuràs que els edificis s’identifiquen amb noms d’illes com ara Aruba, Barbados, Martinica o Haití, i que totes tenen balcó perquè puguis gaudir d’un capvespre caribeny en ple Mediterrani.

Aquesta modalitat d’habitació inclou accés il·limitat a PortAventura Park, 1 dia d’accés a Ferrari Land per persona i un descompte especial en les entrades per a Caribe Aquatic Park i els productes Express.

Tria l’habitació que millor s’adapta a les teves necessitats i fes la reserva per passar un estiu ple d’adrenalina i diversió.