El passat mes de desembre, PortAventura World va incorporar un nou hotel més enllà de les fronteres físiques del Resort. L’Hotel Pirámide Salou se suma, així, a l’àmplia oferta d’allotjament perquè puguis viure tota mena d’experiències. I és que el nostre objectiu és sempre que visquis records inoblidables.

T’agradaria saber una mica més d’aquest hotel reformat? T’ho expliquem a continuació!

 

A 2 km dels parcs i a 600 m de la platja

Ho has llegit bé: el nou Hotel Pirámide Salou està així de ben situat. Volem seguir oferint-te noves propostes d’allotjament perquè puguis viure tota mena d’aventures, a més de totes les experiències a dins del Resort.

Així, podràs viure l’adrenalina i les emocions que generen les nostres atraccions, però també gaudir de tots els atractius turístics de la zona, conèixer algunes de les localitats de la Costa Daurada i banyar-te en algunes de les platges més conegudes del territori.

Per si això fos poc, a prop hi ha un munt d’espais singulars i moltes de les localitats tenen una llarga història i una gastronomia excel·lent, perquè la teva estada sigui inoblidable en tots els sentits.

 

Allotjament amb entrades incloses

Estar tan a prop de PortAventura World i no visitar el Resort és com estar al costat de la platja i no banyar-s’hi. Impensable!

Per això, si t’allotges a l’Hotel Pirámide Salou sempre tindràs entrades per a PortAventura Park i Ferrari Land, perquè puguis sentir l’adrenalina en tots els sentits.

I en funció del nombre de dies d’allotjament, pots sentir encara més l’adrenalina. Si l’estada és d’una o dues nits, tindràs 1 dia d’accés a PortAventura Park i Ferrari Land (el mateix dia), però si t’allotges tres nits o més, tindràs dos dies d’accés a PortAventura Park i 1 dia a Ferrari Land. Mola o no mola?

 

Adrenalina i platja: què més pots demanar?

L’Hotel Pirámide Salou, de 4 estrelles i amb 230 habitacions, s’ha reformat per oferir-te el millor allotjament. El personal ja t’hi està esperant. Si vols sol, platja, natura, fer turisme i viure PortAventura World, aquest és el lloc ideal!

 

Viu tota mena de records inoblidables.

L’Hotel Pirámide Salou t’espera!