Molt a prop de PortAventura World, a tan sols 5 minuts en cotxe, hi ha un hotel on tots els visitants del resort són benvinguts. Un lloc tranquil i acollidor per descansar i gaudir d’un munt de comoditats.

Ens referim a l’Hotel Vila Centric!

Aquest allotjament turístic té un total de 52 habitacions dobles i 42 apartaments (amb cuina inclosa), tots ells elegants i còmodes, i molt ben valorats pels clients que ja s’hi han allotjat, que en destaquen la tranquil·litat i la neteja, així com l’amabilitat i la proximitat de tot el personal. I això no té preu! Perquè no hi ha res millor que la sensació de sentir-te a casa quan ets de vacances!

A més, l’hotel ofereix avantatges exclusius als amants de les emocions fortes. Si t’hi allotges una o dues nits, tindràs una entrada 1 dia, 2 parcs per gaudir de tots els racons de PortAventura Park i Ferrari Land el mateix dia. Meravellós, oi?

I, si l’estada és de tres nits o més, tindràs 2 dies d’accés: 1 dia complet a PortAventura Park i un altre dia a PortAventura Park i Ferrari Land.

Però l’Hotel Vila Centric encara té més sorpreses per a tu! Continua llegint i comença a preparar la maleta.

On és exactament l’hotel?

L’Hotel Vila Centric és un hotel de 4 estrelles ubicat al cor de la Costa Daurada. Més concretament, i tal com indica el nom, està situat al nucli de la població catalana de Vila-seca, a tan sols 5 minuts en cotxe i 30 minuts a peu de PortAventura World.

Però encara té més atractius: és molt a prop d’una de les millors platges del litoral tarragoní, la platja de La Pineda. Aquesta part de la costa destaca pels més de 3 km de platges de sorra fina i daurada, i per la tranquil·litat i poca profunditat de les seves aigües, ideals per banyar-s’hi en família abans o després de crear moments inoblidables a PortAventura World.

Com és l’Hotel Vila Centric i quins serveis ofereix?

Les habitacions estan equipades amb totes les comoditats que necessites per descansar (aire condicionat, servei d’habitacions, wifi…); a més, hi ha un restaurant de cuina mediterrània que ofereix plats elaborats amb productes frescos de la zona.

Però un dels principals atractius són, sense cap mena de dubte, les piscines i la zona de spa amb banyera d’hidromassatge, on pots relaxar-te després d’una dia amb molta adrenalina i emocions fortes al parc.

A més, l’hotel ofereix servei de massatges, embolcalls corporals i tractaments facials. T’agradaria provar-los?

Ideal per saber més del nostre passat

Però si la teva passió són les activitats culturals, no pateixis, perquè l’Hotel Vila Centric t’ha preparat una última sorpresa.

Ben a prop es troba la ciutat de Tarragona, l’antiga capital de l’imperi romà. Aquesta capital catalana et permet visitar antigues ruïnes romanes com l’amfiteatre, el circ romà o les muralles, tots en perfecte estat de conservació. Visitar-les és una oportunitat única per saber d’on venim i per sentir-te part de la nostra història.

En definitiva, l’Hotel Vila Centric és un allotjament modern i acollidor que ofereix als seus clients una gran varietat de plans de lleure, culturals i gastronòmics. Ideal per escapar de la rutina i crear records inoblidables.

Crea tota mena de records inoblidables a l’Hotel Vila Centric.

Reserva ara!