Les muntanyes russes de PortAventura World són un dels grans atractius del Resort, però no són les úniques atraccions que fan accelerar el cor i revolucionar les emocions.

Perquè l’adrenalina es pot disparar de moltes maneres i una és deixant-se caure des d’una gran altura. Per això hi ha Hurakan Condor. Per això i perquè volem que tinguis l’oportunitat de viure el màxim d’experiències possibles quan ens visitis.

Vols saber més coses d’aquesta atracció? Continua llegint i descobreix totes les curiositats que tenim per explicar-te. 😉

 

Un temple en què l’adrenalina és la protagonista

Hurakan Condor va ser l’atracció estrella del 2005, ja que la seva inauguració va coincidir amb el desè aniversari del parc.

En un espai que recrea un antic temple en ruïnes, un sacerdot invoca el déu Huracà, que allibera tota la seva ira per despertar l’adrenalina dels aventurers perquè puguin saber què vol dir trobar-se amb la força d’una antiga divinitat.

L’atracció està inspirada en els antics rituals de sacrificis en què es venerava el déu del vent i de les tempestes. És per això que, quan caus, pots experimentar la sensació d’estar suspès a l’aire mentre baixes a tota velocitat.

A més, la tematització del temple és molt detallada, amb figures maies, plantes enfiladisses i estàtues penjades entre la vegetació.

 

Una atracció pensada perquè l’única cosa que no baixi siguin les pulsacions

A Hurakan Condor és difícil saber què hi trobaràs fins que hi puges. Tot i que, si ets dels qui els agrada repetir, també és complicat no deixar-se portar per l’emoció del moment. 😉

El recorregut del ritual comença amb un ascens lent en una de les cinc góndoles. És un moment on l’expectació fa acte de presència ja que, com que l’atracció està tematitzada i simula un forat, no es veu gairebé res fins a arribar a una altura considerable de 24 metres.

En aquest moment, tot canvia. El que abans era expectació, ara esdevé sorpresa en pujar vertiginosament a més de 100 metres. Des d’aquí dalt pots admirar les vistes del parc i l’entorn, tot i que per poc temps: quan menys t’ho esperis, s’iniciarà la caiguda lliure.

Durant una caiguda de 86 metres en menys de tres segons, aquesta atracció assoleix una velocitat de 115 km/h i et permet experimentar el fenomen airtime (la sensació de no estar en contacte amb el seient).

Es difícil descriure tot el que pots arribar a sentir durant la caiguda, així que el millor és que vinguis i ho descobreixis. El que et podem assegurar és que, quan baixis de l’atracció, encara tindràs les pulsacions a mil per hora.

 

Tria com vols deixar-te caure

Perquè cada vegada que pugis a Hurakan Condor puguis experimentar una sensació diferent, hem dissenyat diferents tipus de góndoles. A PortAventura World ens agrada que cada aventura que vius sigui particular i, en aquest cas, no podia ser menys.

Hi ha tres tipus de góndoles. Cadascuna t’ofereix una sensació diferent, ja que els dissenys canvien. Dues de les góndoles (la 1 i la 2) són amb seients convencionals, és a dir, les més clàssiques en les atraccions de caiguda lliure. N’hi ha una altra, que també té seients, que quan arriba a dalt de tot s’inclina uns 15 graus cap endavant (la góndola 5). La dues restants (la 3 i la 4) són góndoles stand-up, és dir, vas de peu i, quan arribes a dalt, també t’inclines uns 15 graus.

Això sí, a totes experimentaràs el fenomen de l’airtime.

 

Vols gaudir de les vistes que t’ofereix Hurakan Condor? Doncs vine!

Si t’agraden les bones vistes, l’adrenalina més extrema i l’àrea de México, no et perdis Hurakan Condor. És l’atracció més alta de PortAventura Park i t’ofereix tota mena de sensacions, des de l’emoció a l’estómac abans de pujar fins a la fascinació de divisar més enllà de l’horitzó; sense oblidar-nos de l’adrenalina de baixar a tota velocitat.

 

El déu Huracà t’espera.

Atreveix-te a plantar cara a la seva ira.